Landelijke Voorziening - laatste 4 releases

Verschil met vorige versie

  • Verbetering technische fout (BGT-F-000-0)

Bij de stap ‘Validatie tegen LV’ kon het bij grote bestanden voorkomen dat de verwerking vanwege een time-out werd afgebroken. In het verwerkingsverslag resulteerde dit in een technische fout (BGT-F-000-0). Deze fout is in deze release hersteld.
 

Verschil met vorige versie

  • Release LV BGT 4.11. bevat het volgende verschil ten opzichte van de vorige versie.

Sinds 09-05-2023 11:30 uur trad er een foutmelding op (Kan de map niet openen. De gecomprimeerde map (gezipte) map <naam> is ongeldig)) in BRAVO bij het uitpakken van het zipbestand met verwerkingsverslag en fout GML. De bestanden waren corrupt. Dit is bij deze release opgelost (de oude bestanden blijven corrupt).

Heeft u problemen ondervonden door bovenstaande situatie? Stuur dan een mail naar bgt@kadaster.nl Met betreffende levering en tijd/datum van aanbieden. Wij zullen er dan voor zorgen dat u alsnog de benodigde informatie ontvangt.
 

Verschil met de vorige versie

  • Verbetering grote bestanden topo-controle

In het verwerkingsverslag bij de stap ‘validatie registreren tegen LV’ kon het bij grote bestanden voorkomen dat de verwerking vanwege een time-out werd afgebroken. Dit resulteerde in een technische fout (BGT-F-000-0). Deze fout is in deze release hersteld.

De geometrievalidatie gaf ten onrechte een fout BGT-I-0-113 (afstand binnenring-buitenring kleiner dan 0.5 mm) op een vervallen object.

Deze fout is hersteld.

BRAVO

Vraag en antwoord

De volgende BGT RSS-feeds zijn beschikbaar voor uw RSS-reader:

Hebt u een vraag waarop u het antwoord niet kon vinden? Neem dan contact op met de klantenservice BGT op telefoonnummer 088 - 183 46 00. Onze medewerkers zijn u op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur graag van dienst. Of stel uw vraag direct via het contactformulier.