Landelijke Voorziening - laatste 4 releases

Op woensdagavond 29 mei 2024 zijn de schermen van de BGT LV Controle vernieuwd en is nu in de Kadaster huisstijl. De nieuwe schermen voldoen nu aan de WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) richtlijnen. Belangrijk uitgangspunt bij deze vernieuwing is dat de controles niet gewijzigd zijn ten opzichte van de huidige schermen van de LV BGT Controle. Daarnaast is het verwerkingsverslag op enkele plekken voor wat betreft de lay-out iets aangepast. 
De schermen zijn zodanig opgezet dat u ze zonder gebruikershandleiding zou kunnen gebruiken. Wilt u de gebruikershandleiding lezen? Deze vindt u op de pagina Gebruikershandleiding BGT Controleservice.

Verschil met vorige versie

  • Verbetering technische fout (BGT-F-000-0)

Bij de stap ‘Validatie tegen LV’ kon het bij grote bestanden voorkomen dat de verwerking vanwege een time-out werd afgebroken. In het verwerkingsverslag resulteerde dit in een technische fout (BGT-F-000-0). Deze fout is in deze release hersteld.
 

Verschil met vorige versie

  • Release LV BGT 4.11. bevat het volgende verschil ten opzichte van de vorige versie.

Sinds 09-05-2023 11:30 uur trad er een foutmelding op (Kan de map niet openen. De gecomprimeerde map (gezipte) map <naam> is ongeldig)) in BRAVO bij het uitpakken van het zipbestand met verwerkingsverslag en fout GML. De bestanden waren corrupt. Dit is bij deze release opgelost (de oude bestanden blijven corrupt).

Heeft u problemen ondervonden door bovenstaande situatie? Stuur dan een mail naar bgt@kadaster.nl Met betreffende levering en tijd/datum van aanbieden. Wij zullen er dan voor zorgen dat u alsnog de benodigde informatie ontvangt.
 

Verschil met de vorige versie

  • Verbetering grote bestanden topo-controle

In het verwerkingsverslag bij de stap ‘validatie registreren tegen LV’ kon het bij grote bestanden voorkomen dat de verwerking vanwege een time-out werd afgebroken. Dit resulteerde in een technische fout (BGT-F-000-0). Deze fout is in deze release hersteld.

BRAVO

Vraag en antwoord

De volgende BGT RSS-feeds zijn beschikbaar voor uw RSS-reader:

Hebt u een vraag waarop u het antwoord niet kon vinden? Neem dan contact op met de klantenservice BGT op telefoonnummer 088 - 183 46 00. Onze medewerkers zijn u op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur graag van dienst. Of stel uw vraag direct via het contactformulier.