Terug naar vorige pagina

Startpagina makelaardij

Als makelaar vindt u bij het Kadaster veel informatie over woningverkoop en de vastgoedmarkt. Veel gegevens zijn overzichtelijk verzameld in het Vastgoed Dashboard, met hierin actuele cijfers over woningverkoop, hypotheken, prijzen, executieveilingen, bouwkavels, agrarische grond en schepen. Daarnaast bieden we u ook relevante onderzoeken en onze nieuwsbrief voor makelaars.

Nieuws

Nieuws item: Koopwoningen in april 7,5% duurder dan jaar eerder

In april 2024 waren de prijzen van bestaande koopwoningen gemiddeld 7,5% hoger dan in april 2023.

Lees artikel

Agenda makelaardij

Nog niets gepland

Op dit moment staan er geen evenementen in deze agenda.

Vraag en antwoord

Wilt u bestellen via Mijn Kadaster, maar hebt u geen abonnement? Informatie over het afsluiten van een abonnement op Mijn Kadaster vindt u op de pagina Aanmelden Mijn Kadaster.

  • Wachtwoord vergeten voor Mijn Kadaster? Klik op het inlogscherm van Mijn Kadaster, op de link  'wachtwoord vergeten’. De volgende stappen wijzen zich vanzelf. 
  • Inlogcode vergeten? (Dit is het eerste invulveld.) Neem contact op met de beheerder van uw organisatie om uw inloggegevens te herstellen.
  • Als u in het verleden geen e-mailadres bij uw account heeft opgegeven, dan moet u om uw wachtwoord of inlogcode te herstellen, contact opnemen met de beheerder van uw organisatie. (Voeg uw e-mailadres toe in uw account om in de toekomst uw wachtwoord zelf te beheren. Dit kan via de knop 'Profielinstellingen'.)
  • Bent u een beheerder en bent u uw wachtwoord vergeten?  Beheerders kunnen nu ook zelf hun wachtwoord herstellen via de link ‘wachtwoord vergeten’ op het inlogscherm.
  • Hebt u vragen over uw inlogcode of wachtwoord? Neem dan contact met ons op.

Gebruik hiervoor het formulier Splitsen van percelen.

Kijk voor meer informatie over het opvragen van een splitsingsakte op de pagina Kopie akte.

Kijk voor meer informatie op de pagina Digitale factuur.