Startpagina makelaardij

Als makelaar vindt u bij het Kadaster veel informatie over woningverkoop en de vastgoedmarkt. Veel gegevens zijn overzichtelijk verzameld in het Vastgoed Dashboard, met hierin actuele cijfers over woningverkoop, hypotheken, prijzen, executieveilingen, bouwkavels, agrarische grond en schepen. Daarnaast bieden we u ook relevante onderzoeken en onze nieuwsbrief voor makelaars.

Nieuws

Nieuws item: Van wie zijn de nieuwbouwwoningen?

Hoeveel nieuwbouwwoningen zijn er? Welk type eigenaar heeft welk type woning? En waar staan ze? Het Kadaster bracht het in kaart.  

Lees artikel

Agenda makelaardij

Vraag en antwoord

Wilt u bestellen via Mijn Kadaster, maar hebt u geen abonnement? Informatie over het afsluiten van een abonnement op Mijn Kadaster vindt u op de pagina Aanmelden Mijn Kadaster.

  • Wachtwoord vergeten voor Mijn Kadaster? Klik op het inlogscherm van Mijn Kadaster, op de link  'wachtwoord vergeten’. De volgende stappen wijzen zich vanzelf. 
  • Inlogcode vergeten? (Dit is het eerste invulveld.) Neem contact op met de beheerder van uw organisatie om uw inloggegevens te herstellen.
  • Als u in het verleden geen e-mailadres bij uw account heeft opgegeven, dan moet u om uw wachtwoord of inlogcode te herstellen, contact opnemen met de beheerder van uw organisatie. (Voeg uw e-mailadres toe in uw account om in de toekomst uw wachtwoord zelf te beheren. Dit kan via het menu ‘Service’)
  • Bent u een beheerder en bent u uw wachtwoord vergeten?  Beheerders kunnen nu ook zelf hun wachtwoord herstellen via de link ‘wachtwoord vergeten’ op het inlogscherm.
  • Hebt u vragen over uw inlogcode of wachtwoord? Neem dan contact met ons op.

Gebruik hiervoor het formulier Splitsen van percelen.

Kijk voor meer informatie over het opvragen van een splitsingsakte op de pagina Kopie akte.

Kijk voor meer informatie op de pagina Digitale factuur.