Voor het elektronisch aanbieden van stukken met SYVAS, vult u het formulier ‘Aanmelden elektronisch aanbieden’ in. Nadat u van ons een bevestiging hebt gekregen, geeft de 1e beheerder u toegang tot SYVAS.

De 1e beheerder van Mijn Kadaster binnen uw organisatie geeft u toegang tot SYVAS. Wilt u weten wie dit is? U vindt zijn/haar gegevens in het scherm Profielinstellingen. Dat opent u door rechtsboven in Mijn Kadaster op uw naam te klikken. 

Aanmelden SYVAS

Eenvoudig en gratis elektronisch stukken aanbieden bij het Kadaster kan met SYVAS. U kunt  deze applicatie gebruiken via Mijn Kadaster. Een abonnement op Mijn Kadaster is dus een voorwaarde.

Aanmelden SYVAS

Voordat u SYVAS gaat gebruiken

Controleer voordat u SYVAS gaat gebruik of voldoet aan de vereisten. Ga voor de voorwaarden naar de pagina Aan de slag met SYVAS

Voldoet u aan de voorwaarden? Dan kunt u SYVAS gebruiken via het webportaal Mijn Kadaster.

Bent u zelf de 1e beheerder?

U hoeft zich niet aan te melden voor het elektronisch aanbieden van stukken.

Vraag en antwoord

Wilt u bestellen via Mijn Kadaster, maar hebt u geen abonnement? Informatie over het afsluiten van een abonnement op Mijn Kadaster vindt u op de pagina Aanmelden Mijn Kadaster.

De meest gestelde vragen en instructies over SYVAS vindt u op de pagina SYVAS vragen en antwoorden.

Hebt u een vraag waarop u het antwoord niet kon vinden? Neem dan contact op met de klantenservice Inschrijving en Registratie op telefoonnummer 088 - 183 35 00. Onze medewerkers zijn u op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur graag van dienst. Of stel uw vraag direct via het contactformulier