Aanmelden SYVAS

Voor het elektronisch aanbieden van stukken

Abonnement Mijn Kadaster is voorwaarde

Eenvoudig en gratis elektronisch stukken aanbieden bij het Kadaster kan met SYVAS. Als u zich hiervoor aanmeldt, kunt u deze applicatie eenvoudig gebruiken via een webportaal in Mijn Kadaster. Aanmelden voor SYVAS is alleen nodig als u nog geen Web-ELAN gebruikt.

SYVAS vervangt vanaf 5 juli 2021 Web-ELAN. Als u voor die tijd stukken elektronisch wilt aanbieden, kunt u zich aanmelden voor Web-ELAN.

Voordat u in Mijn Kadaster via SYVAS stukken kunt aanbieden, moet u zich eerst aanmelden voor het elektronisch aanbieden van stukken. Gebruik hiervoor het formulier Aanmelden elektronisch aanbieden. Aanmelden voor SYVAS is alleen nodig als u nog geen Web-ELAN gebruikt. Let op: de gebruiksvoorwaarden moet u nog wel ondertekenen, ook als u nu al Web-ELAN gebruikt. Meer informatie over wat u moet regelen, vindt u op de pagina Aan de slag met SYVAS.

Aanmelden SYVAS

U kunt met SYVAS elektronisch stukken aanbieden via Mijn Kadaster.
Als de 1e beheerder van Mijn Kadaster binnen uw organisatie u toegang geeft tot SYVAS, kunt u elektronische stukken versturen. De gegevens van deze beheerder vindt u in het scherm Profielinstellingen. Dat opent u door rechtsboven in Mijn Kadaster op uw naam te klikken. 

Naar Mijn Kadaster

Voordat u SYVAS gaat gebruiken

Controleer voordat u SYVAS gaat gebruik of voldoet aan de vereisten. Ga voor de voorwaarden naar de pagina Aan de slag met SYVAS

Voldoet u aan de voorwaarden? Dan kunt u SYVAS gebruiken via het webportaal Mijn Kadaster.

Vraag en antwoord

Wilt u bestellen via Mijn Kadaster, maar hebt u geen abonnement? Informatie over het afsluiten van een abonnement op Mijn Kadaster vindt u op de pagina Aanmelden Mijn Kadaster.

De meest gestelde vragen en instructies over SYVAS vindt u op de pagina SYVAS vragen en antwoorden.

Hebt u een vraag waarop u het antwoord niet kon vinden? Neem dan contact op met de klantenservice Inschrijving en Registratie op telefoonnummer 088 - 183 35 00. Onze medewerkers zijn u op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur graag van dienst. Of stel uw vraag direct via het contactformulier