Terug naar vorige pagina

WOZ+ Kwaliteitsdashboard voor bronhouders

Vanaf juli 2022 is het WOZ+ Kwaliteitsdashboard beschikbaar voor onze aangesloten bronhouders. 

Naar Mijn Kadaster

Actualiteit WOZ+ Kwaliteitsdashboard 

De informatie in het WOZ+ Kwaliteitsdashboard is gebaseerd op uw meest recent aangeleverde bestand. Levert u op schema aan? Dan is de getoonde informatie maximaal een half jaar oud. In het dashboard ziet u ook op welke datum uw gegevens voor het laatst zijn bijgewerkt. 

Thema’s in het WOZ+ Kwaliteitsdashboard 

De gegevens in het dashboard zijn verdeeld over een aantal hoofdthema’s. Meer informatie over de categorieën binnen deze thema’s vindt u in de Handleiding WOZ+ Kwaliteitsdashboard. Deze downloadt u via de knop Toelichting in het WOZ+ Kwaliteitsdashboard. 

Video ‘WOZ+ Kwaliteitsdashboard’

De video 'WOZ+ Kwaliteitsdashboard' laat zien hoe het dashboard werkt. Bekijk de video:

Meer informatie

Vraag en antwoord

Tijdens de aansluitfase op WOZ+ wordt u als bronhouder geautoriseerd voor het WOZ+ Kwaliteitsdashboard. Meer informatie over de aanpak van de aansluitfase leest u op de pagina WOZ+ voor bronhouders

De 1e beheerder van Mijn Kadaster binnen uw organisatie kan het WOZ+ Kwaliteitsdashboard activeren. De beheerder kan ook de autorisatie voor collega’s regelen. Hoe dit werkt in Mijn Kadaster bekijkt u in de Instructievideo voor Beheerders op de pagina Vraag en Antwoord Mijn Kadaster

Nee. De LV-WOZ en WOZ+ zijn verschillende diensten met aparte datasets. Het WOZ+ Kwaliteitsdashboard toont alleen de kwaliteit van het StUF-TAX bestand dat u voor de dienst WOZ+ aanlevert. 

U kunt hierover contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier.

Vermeld duidelijk welke stappen leiden tot de foutmelding. Ook ontvangen we als bijlage graag een schermafbeelding van de foutmelding en naam van de bronhouder. 

Wij streven er naar uw bestand binnen 5 werkdagen te verwerken. 

Hebt u een vraag waarop u het antwoord niet kon vinden? Stel uw vraag via het contactformulier of bel met 088 - 183 47 00. Onze medewerkers zijn u op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur graag van dienst. 

Wij informeren u over releases, storingen en onderhoudswerkzaamheden van de landelijke voorziening WOZ op de de WOZ+ servicepagina.