Terug naar vorige pagina

Startpagina projectontwikkeling en bouw

In de projectontwikkeling en bouw hebt u uiteenlopende soorten informatie nodig. Denk aan Eigendomsinformatie, hulp bij het splitsen van percelen en inzicht in de woningmarkt en gebiedsontwikkeling. Het Kadaster biedt u betrouwbare data en producten, zodat uw (bouw)project zo soepel mogelijk verloopt.

Storing en onderhoud

1 melding van gepland onderhoud

0 gemelde storingen

Vastgoedinformatie

Wilt u meer weten over de vastgoedmarkt en bijbehorende cijfers? Op onze themapagina vindt u alle relevante informatie bij elkaar.

Klantenservice Kadaster

Hebt u vragen? Stel ze gerust aan onze specialisten. We helpen u graag op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuws

Nieuws item: Tarieven BAG per 1 januari 2024 omhoog

Het Kadaster wijzigt per 1 januari 2024 de tarieven van BAG-producten.

Lees artikel

Agenda

Nog niets gepland

Op dit moment staan er geen evenementen in deze agenda.

Vraag en antwoord

Met de applicatie Splits kunt u kadastrale percelen vormen als de definitieve grenzen nog niet aan te wijzen zijn. Lees meer op de pagina Voorlopige kadastrale grenzen

  • Wachtwoord vergeten voor Mijn Kadaster? Klik op het inlogscherm van Mijn Kadaster, op de link  'wachtwoord vergeten’. De volgende stappen wijzen zich vanzelf. 
  • Inlogcode vergeten? (Dit is het eerste invulveld.) Neem contact op met de beheerder van uw organisatie om uw inloggegevens te herstellen.
  • Als u in het verleden geen e-mailadres bij uw account heeft opgegeven, dan moet u om uw wachtwoord of inlogcode te herstellen, contact opnemen met de beheerder van uw organisatie. (Voeg uw e-mailadres toe in uw account om in de toekomst uw wachtwoord zelf te beheren. Dit kan via de knop 'Profielinstellingen'.)
  • Bent u een beheerder en bent u uw wachtwoord vergeten?  Beheerders kunnen nu ook zelf hun wachtwoord herstellen via de link ‘wachtwoord vergeten’ op het inlogscherm.
  • Hebt u vragen over uw inlogcode of wachtwoord? Neem dan contact met ons op.

U kunt webinars terugkijken op de pagina Webinars. Ga naar de agenda voor de geplande webinars.