Startpagina projectontwikkeling en bouw

In de projectontwikkeling en bouw hebt u uiteenlopende soorten informatie nodig. Denk aan Eigendomsinformatie, hulp bij het splitsen van percelen en inzicht in de woningmarkt en gebiedsontwikkeling. Het Kadaster biedt u betrouwbare data en producten, zodat uw (bouw)project zo soepel mogelijk verloopt.

Storing en onderhoud

4 meldingen van gepland onderhoud

0 gemelde storingen

Vastgoedinformatie

Wilt u meer weten over de vastgoedmarkt en bijbehorende cijfers? Op onze themapagina vindt u alle relevante informatie bij elkaar.

Klantenservice Kadaster

Hebt u vragen? Stel ze gerust aan onze specialisten. We helpen u graag op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuws

Nieuws item: Betrouwbare woningmarktdata helpt beleidsmakers

Betrouwbare data van het Kadaster helpt beleidsmakers bij het nemen van beslissingen en draagt bij aan een transparantere woningmarkt.

Lees artikel

Agenda

Nog niets gepland

Op dit moment staan er geen evenementen in deze agenda.

Vraag en antwoord

Met de applicatie Splits kunt u kadastrale percelen vormen als de definitieve grenzen nog niet aan te wijzen zijn. Lees meer op de pagina Voorlopige kadastrale grenzen

  • Wachtwoord vergeten voor Mijn Kadaster? Klik op het inlogscherm van Mijn Kadaster, op de link  'wachtwoord vergeten’. De volgende stappen wijzen zich vanzelf. 
  • Inlogcode vergeten? (Dit is het eerste invulveld.) Neem contact op met de beheerder van uw organisatie om uw inloggegevens te herstellen.
  • Als u in het verleden geen e-mailadres bij uw account heeft opgegeven, dan moet u om uw wachtwoord of inlogcode te herstellen, contact opnemen met de beheerder van uw organisatie. (Voeg uw e-mailadres toe in uw account om in de toekomst uw wachtwoord zelf te beheren. Dit kan via de knop 'Profielinstellingen'.)
  • Bent u een beheerder en bent u uw wachtwoord vergeten?  Beheerders kunnen nu ook zelf hun wachtwoord herstellen via de link ‘wachtwoord vergeten’ op het inlogscherm.
  • Hebt u vragen over uw inlogcode of wachtwoord? Neem dan contact met ons op.

U kunt webinars terugkijken op de pagina Webinars. Ga naar de agenda voor de geplande webinars.