Terug naar vorige pagina

Startpagina projectontwikkeling en bouw

In de projectontwikkeling en bouw hebt u uiteenlopende soorten informatie nodig. Denk aan Eigendomsinformatie, hulp bij het splitsen van percelen en inzicht in de woningmarkt en gebiedsontwikkeling. Het Kadaster biedt u data en producten in alle fases van uw (bouw)project, zodat deze zo soepel mogelijk verlopen.

Betrouwbare data in verkennende fase

Voor bouwprojecten wilt u als projectontwikkelaar in de verkennende fase zoveel mogelijk informatie verzamelen op basis van betrouwbare data. Daarvoor kunt u terecht bij het Kadaster.

Goede basis in aankoopfase

Als projectontwikkelaar wilt u de juiste data bij de aankoop van grond of percelen. Het Kadaster kan u helpen met data waarmee u uw aankoop en plannen kunt onderbouwen bij derde partijen, zoals gemeenten.

Samenwerken in ontwikkelingsfase

In de ontwikkelingsfase is samenwerking voor u als projectontwikkelaar belangrijk voor een soepel verloop van uw project. Het Kadaster kan hierin helpen met data die onder andere bijdraagt aan herverkaveling van gronden, grondruil en uitkoop. 

Correcte data in verkoopfase

Als projectontwikkelaar wilt u in de verkopende fase de koper correcte en precieze data aanbieden. Hierdoor verloopt de overdracht tussen kopende en verkopende partij zo soepel mogelijk.

Actuele data in bouwfase

Actuele data kan bijdragen aan een vlot verloop van de bouw van uw project. Door data en bestanden actueel te houden helpt het Kadaster u hierbij. 

Definitieve data in opleveringsfase

In de opleveringsfase worden de grenzen definitief bepaald. Een landmeter van het Kadaster helpt hierbij. Dit proces is de laatste stap in het opleveren van uw project.

Storing en onderhoud

2 meldingen van gepland onderhoud

1 gemelde storing

Vastgoedinformatie

Wilt u meer weten over de vastgoedmarkt en bijbehorende cijfers? Op onze themapagina vindt u alle relevante informatie bij elkaar.

Klantenservice Kadaster

Hebt u vragen? Stel ze gerust aan onze specialisten. We helpen u graag op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuws

Nieuws item: Koopwoningen in april 7,5% duurder dan jaar eerder

In april 2024 waren de prijzen van bestaande koopwoningen gemiddeld 7,5% hoger dan in april 2023.

Lees artikel

Agenda

Nog niets gepland

Op dit moment staan er geen evenementen in deze agenda.

Vraag en antwoord

Met de applicatie Splits kunt u kadastrale percelen vormen als de definitieve grenzen nog niet aan te wijzen zijn. Lees meer op de pagina Voorlopige kadastrale grenzen

  • Wachtwoord vergeten voor Mijn Kadaster? Klik op het inlogscherm van Mijn Kadaster, op de link  'wachtwoord vergeten’. De volgende stappen wijzen zich vanzelf. 
  • Inlogcode vergeten? (Dit is het eerste invulveld.) Neem contact op met de beheerder van uw organisatie om uw inloggegevens te herstellen.
  • Als u in het verleden geen e-mailadres bij uw account heeft opgegeven, dan moet u om uw wachtwoord of inlogcode te herstellen, contact opnemen met de beheerder van uw organisatie. (Voeg uw e-mailadres toe in uw account om in de toekomst uw wachtwoord zelf te beheren. Dit kan via de knop 'Profielinstellingen'.)
  • Bent u een beheerder en bent u uw wachtwoord vergeten?  Beheerders kunnen nu ook zelf hun wachtwoord herstellen via de link ‘wachtwoord vergeten’ op het inlogscherm.
  • Hebt u vragen over uw inlogcode of wachtwoord? Neem dan contact met ons op.

U kunt webinars terugkijken op depagina Webinars. Ga naar de agenda voor de geplande webinars.