Terug naar vorige pagina

Aanmaken Mijn Kadaster account grondroerder

Doet u regelmatig een KLIC-melding of Oriëntatieverzoek? Dan is het handiger om dit via Mijn Kadaster te doen. Het aanvragen is dan sneller en makkelijker.

Meld u aan voor Mijn Kadaster als grondroerder

  • Vul het aanmeldformulier in.

Aanmelden KLIC Mijn Kadaster

  • Na registratie krijgt de 1e beheerder de inloggegevens. Hiermee kunt u zelf KLIC-meldingen doen in Mijn Kadaster. Ook kunt u als 1e beheerder andere gebruikers binnen uw organisatie toevoegen, zodat deze gebruikers zelf KLIC-meldingen kunnen doen in MijnKadaster.

Vraag en antwoord

Een abonnement op Mijn Kadaster en KLIC is gratis. Wilt u ook gebruikmaken van andere diensten, die wij via Mijn Kadaster aanbieden? Dan kan het zijn dat u daarvoor wel een betaald abonnement moet afsluiten. U vindt een overzicht van betaalde diensten via Mijn Kadaster op de pagina Aanmelden Mijn Kadaster.

Nadat u zich als grondroerder geregistreerd hebt, kunt u via Mijn Kadaster een:

Praktische gebruikersinformatie vindt u op de:

Doet u éénmalig een melding, dan moet u veel gegevens invullen die Mijn Kadaster automatisch voor u verstuurt. Het is al vanaf enkele meldingen per jaar de moeite waard om een gratis Mijn Kadaster-abonnement aan te vragen. Wilt u toch éénmalig een melding doen? Lees dan verder op pagina Graafmelding of Oriëntatieverzoek.

Als u mechanische graafwerkzaamheden uitvoert of laat uitvoeren, bent u grondroerder. Officieel is een grondroerder dus degene onder wiens verantwoordelijkheid of leiding graafwerkzaamheden worden verricht.

Hebt u een vraag waarop u het antwoord niet kon vinden? Neem dan contact op met de klantenservice op telefoonnummer 0800 - 00 80, optie 2. Onze medewerkers zijn u op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur graag van dienst. Of stel uw vraag direct via het contactformulier.