Terug naar vorige pagina

Startpagina agrarisch ondernemers

Als agrarisch ondernemer wilt u graag inzicht hebben in agrarisch eigendom, agrarische transacties en de prijsontwikkeling van bijvoorbeeld grondprijzen. U kunt deze informatie bij ons opvragen. Of abonneert u zich op onze nieuwsbrief, zodat u automatisch op de hoogte wordt gehouden van nieuwe ontwikkelingen. 

Daarnaast ondersteunen we als Kadaster bij gebiedsprocessen in het landelijke gebied. Wij helpen agrarisch ondernemers met onder meer gebiedsinrichting, kavelruil en verkaveling.

Klantenservice Kadaster

Hebt u vragen? Stel ze gerust aan onze specialisten. We helpen u graag op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuws

Nieuws item: eHerkenning is verplicht

Vanaf 1 juli is het inloggen met eHerkenning verplicht voor (1e) beheerders en gebruikers van een aantal Kadasterdiensten en webservices.

Lees artikel

Agenda

Nog niets gepland

Op dit moment staan er geen evenementen in deze agenda.

Vraag en antwoord

  • Wachtwoord vergeten voor Mijn Kadaster? Klik op het inlogscherm van Mijn Kadaster, op de link  'wachtwoord vergeten’. De volgende stappen wijzen zich vanzelf. 
  • Inlogcode vergeten? (Dit is het eerste invulveld.) Neem contact op met de beheerder van uw organisatie om uw inloggegevens te herstellen.
  • Als u in het verleden geen e-mailadres bij uw account heeft opgegeven, dan moet u om uw wachtwoord of inlogcode te herstellen, contact opnemen met de beheerder van uw organisatie. (Voeg uw e-mailadres toe in uw account om in de toekomst uw wachtwoord zelf te beheren. Dit kan via de knop 'Profielinstellingen'.)
  • Bent u een beheerder en bent u uw wachtwoord vergeten?  Beheerders kunnen nu ook zelf hun wachtwoord herstellen via de link ‘wachtwoord vergeten’ op het inlogscherm.
  • Hebt u vragen over uw inlogcode of wachtwoord? Neem dan contact met ons op.

Kijk voor meer informatie op de pagina Tarieven.

Kijk voor meer informatie op de pagina Klachten en bezwaren.