Startpagina agrarisch ondernemers

Als agrarisch ondernemer wilt u graag inzicht hebben in agrarisch eigendom, agrarische transacties en de prijsontwikkeling van bijvoorbeeld grondprijzen. U kunt deze informatie bij ons opvragen. Of abonneer u op onze nieuwsbrief, zodat u automatisch op de hoogte wordt gehouden van nieuwe ontwikkelingen. 

Daarnaast ondersteunen we als Kadaster bij gebiedsprocessen in het landelijke gebied. Wij helpen agrarisch ondernemers met onder meer gebiedsinrichting, kavelruil en verkaveling.

Klantenservice Kadaster

Hebt u vragen? Stel ze gerust aan onze specialisten. We helpen u graag op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuws

Nieuws item: Wettelijke herverkaveling: ook voor glastuinbouwgebieden?

Wettelijke herverkaveling biedt veel kansen en perspectief voor de ontwikkeling van glastuinbouwgebieden. Dit blijkt uit onderzoek waarin herverkaveling werd gesimuleerd.

Lees artikel

Agenda

Datum:

Locatie: Online

Webinar KLIC

Hebt u een KLIC-melding gedaan en bent u benieuwd naar de mogelijkheden om de ontvangen informatie te bekijken? Volg dan ons webinar op dinsdag 11 mei van 13.30 tot 14.00 uur.

Vraag en antwoord

  • Wachtwoord vergeten voor Mijn Kadaster? Klik op het inlogscherm van Mijn Kadaster, op de link  'wachtwoord vergeten’. De volgende stappen wijzen zich vanzelf. 
  • Inlogcode vergeten? (Dit is het eerste invulveld.) Neem contact op met de beheerder van uw organisatie om uw inloggegevens te herstellen.
  • Als u in het verleden geen e-mailadres bij uw account heeft opgegeven, dan moet u om uw wachtwoord of inlogcode te herstellen, contact opnemen met de beheerder van uw organisatie. (Voeg uw e-mailadres toe in uw account om in de toekomst uw wachtwoord zelf te beheren. Dit kan via het menu ‘Service’)
  • Bent u een beheerder en bent u uw wachtwoord vergeten?  Beheerders kunnen nu ook zelf hun wachtwoord herstellen via de link ‘wachtwoord vergeten’ op het inlogscherm.
  • Hebt u vragen over uw inlogcode of wachtwoord? Neem dan contact met ons op.

Kijk voor meer informatie op de pagina Tarieven.

Kijk voor meer informatie op de pagina Klachten en bezwaren.