Toegankelijkheid

Onze websites voor iedereen gemakkelijk te gebruiken en te bekijken

For an English version please go to the Accessibility page.

Toegankelijkheidsverklaring

Deze toegankelijkheidsverklaring is opgesteld op 22-11-2022.

Het Kadaster wil zo snel mogelijk volledig voldoen aan de wet ‘Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid’. Voldoen aan deze standaard maakt onze website onder andere gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk voor verschillende doelgroepen. Het Kadaster moet voldoen aan de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG), versie 2.1, niveau AA. In deze toegankelijkheidsverklaring lichten wij toe op welke punten wij nog niet voldoen en op welke termijn wij verwachten de knelpunten op te lossen .

Deze verklaring geldt voor de website(s):

  1. https://www.kadaster.nl
  2. https://formulieren.kadaster.nl

 

Het toegankelijkheidslabel van Kadaster.nl. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

Probleem met de toegankelijkheid van deze website?

Als u ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen een toegankelijkheidsprobleem ervaart op onze website, neem dan contact met ons op. Ga naar het contactformulier.

Overzicht van alle toegankelijkheidsverklaringen

U vindt een volledig overzicht van toegankelijkheidsverklaringen van websites die het Kadaster beheert via de website toegankelijkheidsverklaring.nl.
Naar overzicht Kadaster websites op toegankelijkheidsverklaring.nl

Vraag en antwoord

Hebt u een vraag waarop u het antwoord niet kon vinden? Neem dan contact op met de klantenservice op telefoonnummer 088 - 183 22 00. Onze medewerkers zijn u op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur graag van dienst. Of stel uw vraag direct via het contactformulier.