Perscontact

Bent u journalist en hebt u een informatieverzoek of kennisvraag? Bent u op zoek naar bepaalde data voor een onderzoek of publicatie? Hebt u vragen over een persbericht? Onze woordvoerder beantwoordt uw vragen graag of brengt u in contact met een deskundige over het onderwerp.

Contact opnemen met onze woordvoerder

Nicole Stappers

Woordvoerder en Beleidsadviseur Communicatie

Contactgegevens woordvoerder

Vragen die u stelt via het formulier beantwoorden we tijdens kantooruren. Onze woordvoerder is alleen bereikbaar voor nieuwsredacties en journalisten. Geen journalist? Neem dan contact op met onze klantenservice.  

Voorwaarden voor het aanvragen en gebruiken van onze data

Vraagt u data op uit onze registers? Het Kadaster moet voldoen aan wetgeving. Wij volgen de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en de Kadasterwet om te bepalen of u data wel of niet mag krijgen. U mag onze data bijvoorbeeld gebruiken voor onderzoek naar maatschappelijke vraagstukken of vastgoedontwikkelingen. Aan het ontvangen van data zijn soms kosten verbonden. Hierover nemen wij altijd van tevoren contact op.

Beperkingen verstrekking persoonsgegevens

Als journalist kunt u informatie aanvragen via de naam van een persoon. Maar deze informatie met persoonsgegevens van een natuurlijk persoon, personenvennootschap of rederij krijgt u alleen als uw organisatie daarvoor doelbinding heeft. Uitgebreide informatie hierover leest u op de pagina Beperkingen verstrekking persoonsgegevens.

Handige links

Terzake

Lees de artikelen uit ons relatiemagazine Terzake.

Onderzoeken

Wij publiceren regelmatig onderzoeken op het gebied van woningmarkt, landelijk gebied en energietransitie.