Terug naar vorige pagina

Betaalde datasets

Maak gebruik van onze producten voor meer gebruiksgemak

Veel datasets zijn beschikbaar als open data, maar sommige zijn afgeschermd om de rechtszekerheid en privacy te beschermen. Voor het gebruik van deze data gelden voorwaarden. Ook bieden we diverse producten die minder technische kennis vragen en daardoor meer gebruiksgemak bieden. Veel van deze producten zijn online toegankelijk met een abonnement op Mijn Kadaster.

Onze producten 

Bekijk het overzicht met alle producten waar u uit kunt kiezen. 

Naar overzicht Producten

Mijn Kadaster 

Met een abonnement op Mijn Kadaster kunt u snel online bestellen en de status van uw bestellingen bekijken. Voor sommige producten betaalt u bovendien minder. Meer informatie vindt u op de pagina Aanmelden Mijn Kadaster.

Voorwaarden verstrekken data uit Basisregistratie Kadaster

De administratieve gegevens uit de Basisregistratie Kadaster en de openbare registers bieden we niet aan als open data. Om de rechtszekerheid, de privacy en de kwaliteit en continuïteit van de informatieverstrekking te beschermen, zijn er voorwaarden aan het inzien en hergebruik ervan. 

Dit zijn de voorwaarden:

  • Voor de verstrekking van persoonsgegevens wordt het gebruiksdoel getoetst aan de doeleinden waarvoor de gegevens verzameld zijn.
  • Voor de verstrekking wordt een tarief in rekening gebracht. Alle tarieven staan vermeld bij de producten die u kiest. Meer informatie vindt u ook op de pagina Tarieven.
  • De van toepassing zijnde algemene leveringsvoorwaarden. Deze kunt u bekijken op de pagina Voorwaarden.

Vraag en antwoord

Hebt u een vraag waarop u het antwoord niet kon vinden? Neem dan contact op met de klantenservice op telefoonnummer 088 - 183 22 00. Onze medewerkers zijn u op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur graag van dienst. Of stel uw vraag direct via het contactformulier.