Storingen en onderhoud

Een overzicht van alle storingen en gepland onderhoud bij het Kadaster. 

Aanmelden voor RSS-feed

Gemelde Storingen

Het BAG kwaliteitsdashboard voor afnemers is vanwege een storing op dit moment niet bereikbaar. De drop down keuzemenu's blijven leeg, waardoor het niet mogelijk is een thema en een verfijning te kiezen. Er wordt gewerkt aan een oplossing.

Gepland Onderhoud

Op zondag 2 augustus is de LV BAG tijdelijk niet beschikbaar. We voeren dan onderhoud uit. Ervaart u in deze periode problemen met het insturen van mutaties of het gebruik van BAG Bevragen? Probeer het op een later moment dan nogmaals.

Op donderdagavond 30 juli van 19.00 uur tot 20.00 uur is KIK Inzage niet of beperkt beschikbaar. We voeren dan onderhoud uit. Onze excuses voor het ongemak.

In verband met onderhoudswerkzaamheden is KLIC op zaterdag 25 juli van 14.00 uur tot 23.00 uur niet beschikbaar. De diensten Actualiseren netinformatie en Actualiseren documenten zullen niet beschikbaar zijn vanaf vrijdag 24 juli 19.00 uur tot zaterdag 25 juli 23.00 uur.

Bent u een grondroerder?

Dan kunt u tijdens het onderhoud geen gebruikmaken van Klic-online. Mocht u tijdens deze periode een Calamiteitenmelding moeten doen, dan kan dit telefonisch via nummer 0800-0080, optie 1.

Bent u een netbeheerder?

Dan kunt u tijdens het onderhoud geen graafberichten ontvangen en geen beheerdersinformatie aanbieden. Als u in deze periode toch beheerdersinformatie aanbiedt, ontvangt u een foutmelding. U dient het beheerdersinformatiebericht dan na het onderhoud nogmaals aan te bieden in overeenstemming met het BMKL. Wij raden u daarom aan in deze periode geen berichten te verzenden.

Diensten niet beschikbaar

Tijdens het onderhoud zullen ook de overige diensten zoals bijvoorbeeld diensten Actualiseren netinformatie, Actualiseren documenten en de NTD niet beschikbaar zijn. Wij raden u aan om het gebruik van de diensten vóór het onderhoud af te ronden.

Op zaterdag 20 juni voeren we van 7.00 tot 17.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit aan de LV WOZ. Dit onderhoud zal naar verwachting geen merkbare gevolgen hebben voor onze dienstverlening.