Storingen en onderhoud

Een overzicht van alle storingen en gepland onderhoud bij het Kadaster.

Aanmelden voor RSS-feed

Gemelde Storingen

Datum en tijd
Omschrijving
Status

Update 26 juli om 11.00 uur

De storing is opgelost. Het afleveren van foutberichten en de uitgaande berichtenstroom naar Digilevering zijn weer opgestart.

Oorspronkelijke melding

Voor een aantal diensten is het berichtenverkeer op dit moment gedeeltelijk verstoord.

Digilevering, LV BAG, LV WOZ en BRK

Het versturen van Digilevering berichten voor de LV BAG, LV WOZ en BRK is vertraagd. U ontvangt de berichten later dan verwacht. 

LV WOZ Mutatielevering en Massale bevraging

De storing treft het afleveren van een deel van de acknowledgements op ontvangen berichten en het uitsturen van foutmeldingen en antwoordberichten voor Massale bevraging bij de LV WOZ. Hierdoor wordt een deel van uw berichten later verwerkt dan u gewend bent en ontvangt u op dit moment mogelijk geen foutmeldingen en antwoordbericht. Deze zullen op een later moment alsnog aangeboden worden. 

Wij werken er aan om deze storing zo spoedig mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Gepland Onderhoud

Datum en tijd
Omschrijving
Status

Op dinsdag 10 augustus van 19.00 uur tot ongeveer 20.00 uur zijn alle BAG diensten niet beschikbaar. We voeren dan onderhoud uit. Onze excuses voor het ongemak.

Op zaterdagochtend 24 juli vindt onderhoud plaats tussen 04.40 uur en 04.50 uur. Wij verwachten een minimale onderbreking van onze diensten.
Onze excuses voor het ongemak

Contact

Hebt u een vraag over een storing of onderhoudsbericht? Neem contact op met onze klantenservice.

Stel uw vragen via onze algemene kanalen. U krijgt zo snel mogelijk antwoord, of u wordt doorverwezen naar een van onze gespecialiseerde klantenservices.