Nieuws zakelijk

Overzicht van al het nieuws op het zakelijke deel van deze website.

18 november 2020

Tarieven per 1 januari 2021

Per 1 januari 2021 blijven de meeste tarieven van het Kadaster op het peil van 2020. Op enkele punten wordt de tariefstructuur vereenvoudigd en zijn er wijzigingen in de tariefsystematiek. 

Lees artikel

18 november 2020

BGT beschikbaar als linked data

De Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) is vanaf nu beschikbaar als linked data. Hierdoor is BGT data eenvoudig integraal te bevragen.

Lees artikel

16 november 2020

Nieuwe versie informatiestandaarden beschikbaar

In versie IMKL 2.0 zijn ook afspraken vastgelegd over data voor de Europese richtlijn kostenreductie breedbandinternet in de KLIC-voorziening.

Lees artikel

16 november 2020

LV WOZ: Nieuw PKIO-certificaat Kadaster in gebruik genomen

Het nieuwe PKIO-certificaat van het Kadaster onder de root Staat der Nederlanden Private Root CA-G1 is in gebruik genomen.

Lees artikel

13 november 2020

Nieuw PKIO-certificaat Kadaster beschikbaar in CPA-register Logius

Vandaag komt het nieuwe Public key infrastructure Overheidcertificaat (PKIO-certificaat) van het Kadaster onder de root Staat der Nederlanden Private Root CA-G1 beschikbaar in het CPA-register van Logius.

Lees artikel

09 november 2020

Informatiebijeenkomst API Afwijkende Situatie op 4 december

Voor netbeheerders vindt op 4 december een technische informatiebijeenkomst API Afwijkende Situatie plaats over het vernieuwde proces.

Lees artikel

06 november 2020

Ontdek de mogelijkheden van BGT als Linked Data  

De BGT als Linked Data biedt de eenvoudige mogelijkheid tot integraal bevragen. De lancering is op 10 november. Bent u er ook bij? 

Lees artikel