Terug naar vorige pagina

Startpagina deurwaarders

Als deurwaarder hebt u veel te maken met het Kadaster. We helpen u om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bijvoorbeeld om een Verzoek tot verbetering of Attenderingen op Niet Inschrijving te voorkomen. 

SYVAS is het nieuwe systeem voor het Elektronisch aanbieden van stukken. Het oude systeem Web-ELAN wordt per 1 juli 2022 afgesloten. 
U kunt stukken elektronisch aanbieden met SYVAS via Mijn Kadaster. Hebt u een abonnement op Mijn Kadaster? Dan maakt u gratis gebruik van SYVAS.
Meer informatie vindt u op de pagina Elektronisch aanbieden van stukken (SYVAS).

Nieuws

Nieuws item: Prijzen koopwoningen 2,3% lager dan jaar eerder

In oktober 2023 waren de prijzen van bestaande koopwoningen gemiddeld 2,3% lager dan in oktober 2022. De prijsdaling vlakte daarmee opnieuw af. 

Lees artikel

Agenda deurwaarders

Nog niets gepland

Op dit moment staan er geen evenementen in deze agenda.

Vraag en antwoord

Hebt u een signaleringsfout gezien? U kunt deze fout melden met het formulier Signalering melden

U kunt uw tijd wel beter gebruiken dan een Verzoek tot verbetering (VTV) te verwerken nadat u een stuk hebt ingediend. Lees daarom meer over VTV's en hoe u ze kunt voorkomen op de pagina Meest voorkomende VTV's.

U kunt uw tijd wel beter gebruiken dan een Attendering op Niet Inschrijving (ANI) te verwerken nadat u een stuk hebt ingediend. Lees daarom meer over ANI's en hoe u ze kunt voorkomen op de pagina Meest voorkomende ANI's.