Startpagina deurwaarders

Als deurwaarder hebt u veel te maken met het Kadaster. We helpen u om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dat doen we met het geautomatiseerde akteproces Ketenintegratie Inschrijving Kadaster (KIK). Ook helpen we u om een Verzoek tot verbetering of Attenderingen op Niet Inschrijving te voorkomen. 

Er is een fout opgetreden bij de verwerking van deze pagina. Probeer het later opnieuw.

Klantenservice Inschrijving en Registratie

Voor vragen over levertermijnen, klachten, Web-ELAN, VKG en KIK. Meldpunt Notariaat is ook onderdeel van deze klantenservice.

Nieuws

Nieuws item: Tarief bij dubbele inschrijving stukken

Voor dubbel ingeschreven stukken geldt dat het tarief voor de dubbele inschrijving gelijk met het tarief voor de verklaring van waardeloosheid wordt gerestitueerd. Het verzoek om het stuk waardeloos te verklaren moet binnen 3 dagen zijn ingediend.

Lees artikel

Agenda

Nog niets gepland

Over dit onderwerp is nog niets gepland. Bekijk wat er over andere onderwerpen op de agenda staat.

Vraag en antwoord

U kunt de brochure Erfgrenzen bestellen met het aanvraagformulier.

U kunt een signaleringsfout melden met dit formulier.

U kunt uw tijd wel beter gebruiken dan een Verzoek tot verbetering (VTV) te verwerken nadat u een stuk hebt ingediend. Lees daarom meer over VTV's en hoe u ze kunt voorkomen op de pagina Meest voorkomende VTV's.

U kunt uw tijd wel beter gebruiken dan een Attendering op Niet Inschrijving (ANI) te verwerken nadat u een stuk hebt ingediend. Lees daarom meer over ANI's en hoe u ze kunt voorkomen op de pagina Meest voorkomende ANI's.