Fout in registratie melden

Help ons de registraties zo actueel en juist mogelijk te houden

Voor de basisregistraties Kadaster (BRK), Topografie (BRT), Grootschalige Topografie (BGT) en Adressen en Gebouwen (BAG) geldt dat mogelijke fouten verplicht moeten worden gemeld bij het Kadaster. Dit noemen we ‘terugmelden’. Met een terugmelding helpt u ons om de registraties zo actueel en juist mogelijk te houden.

Melden in BRK

Twijfelt u eraan of een gegeven in de Basisregistratie Kadaster (BRK) klopt? Meld het bij het Kadaster.

Naar Fout melden in BRK

Melden BRT

Is er iets veranderd in uw omgeving, maar staat dit nog niet op de kaart? Help de informatie in de BRT actueel te houden en doe een terugmelding.

Naar Fout melden in BRT

Melden BGT

Denkt u dat een gegeven in de BGT onjuist is? Meld dit dan bij het Kadaster. Terugmelden is voor overheidsorganisaties en bestuursorganen verplicht.

Naar Fout melden in BGT

Melden BAG

Weet u niet zeker of een gegeven van de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) klopt? Meld het bij het Kadaster.

Naar Fout melden in BAG

Melden WOZ

Denkt u dat een gegeven uit de Landelijke Voorziening WOZ niet klopt? Meld het bij de bronhouder: dat is de gemeente waar het adres zich bevindt.

Melden afwijkende situatie KLIC

Net als de diverse basisregistraties heeft ook KLIC een mogelijkheid voor terugmeldingen. Ontdekt u tijdens graafwerk een afwijkende situatie? Meld dit dan direct.

Afwijkende situatie melden

Vraag en antwoord

Hebt u een vraag waarop u het antwoord niet kon vinden? Neem dan contact op met de klantenservice op telefoonnummer 088 - 183 22 00. Onze medewerkers zijn u op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur graag van dienst. Of stel uw vraag direct via het contactformulier.

Handige link

Authentieke gegevens per basisregistratie  

Door gegevens van basisregistraties binnen de overheid te delen, kan de overheid efficiënter opereren en de dienstverlening verbeteren.