BAG Gebruikersoverleg

Ontmoetingsplek voor bronhouders en afnemers, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten

Het BAG Gebruikersoverleg is de plek waar bronhouders en afnemers op operationeel niveau elkaar ontmoeten. Afnemers delen hier hun ervaringen met het gebruik van de BAG. Bronhouders geven hier aan welke procedures en werkwijzen ze hanteren bij het bijhouden van de BAG. Hierdoor weten bronhouders en afnemers wat ze van elkaar en van de BAG kunnen verwachten. 

Tijdens het BAG Gebruikersoverleg bespreken afnemers en bronhouders de wensen, verzoeken, werkwijzen en problemen die ze in de praktijk tegenkomen.

Wensen naar BAG BAO

De inhoud van het gebruikersoverleg wordt ingebracht in het agendaoverleg BAG. Via dit overleg komen wensen en verzoeken terug in het BAG BAO, waarna er een besluit over wordt genomen. 
Meer informatie over het agendaoverleg en BAG BAO leest u op de pagina BAG BAO.

Vraag en antwoord

Maakt u op operationeel niveau gebruik van de BAG en wilt u meepraten/meedenken in het BAG Gebruikersoverleg? Meld u dan aan als lid van het BAG Gebruikersoverleg. Dit doet u met het formulier Aanmelden BAG Gebruikersoverleg.

Wanneer het volgende BAG Gebruikersoverleg plaatsvindt, ziet u op de pagina BAG Agenda.

Als deelnemer van het BAG Gebruikersoverleg kunt u een onderwerp voor het overleg aandragen. Bent u nog geen deelnemer van het BAG Gebruikersoverleg en wilt u dit wel worden? Meldt u dan hier via het formulier Aanmelden BAG Gebruikersoverleg.

Wilt u een onderwerp inbrengen zonder dat u deelnemer van het overleg wilt worden? Stuur dan uw onderwerp inclusief toelichting toe via het contactformulier.

De verslagen van het Gebruikersoverleg kunt u opvragen met het contactformulier.

Hebt u een vraag waarop u het antwoord niet kon vinden? Neem dan contact op met de klantenservice BAG op telefoonnummer 088 - 183 34 00. Onze medewerkers zijn u op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur graag van dienst. Of stel uw vraag direct via het contactformulier.