Startpagina woningcorporaties

Met Kadastergegevens beschikken woningcorporaties over een schat aan informatie en talloze analysemogelijkheden. We helpen u om te achterhalen wat er precies speelt in uw regio en wat bijvoorbeeld de (particuliere) verhuurvoorraad is. Onze accountmanagers denken graag met u mee over uw vraagstukken. 

Maatwerk en Advies

Stel uw vragen over maatwerkproducten van het Kadaster en advies en ondersteuning bij gebiedsinrichting.

Nieuws

Nieuws item: Overstromingsgevaar schrikt woningkoper niet af

Eerdere overstromingen hebben geen duidelijk effect op de woningprijs. Wel worden erna tijdelijk minder woningen verkocht.

Lees artikel

Agenda woningcorporaties

Nog niets gepland

Op dit moment staan er geen evenementen in deze agenda.

Vraag en antwoord

Wilt u bestellen via Mijn Kadaster, maar hebt u geen abonnement? Informatie over het afsluiten van een abonnement op Mijn Kadaster vindt u op de pagina Aanmelden Mijn Kadaster.

Bij het afsluiten van een abonnement op Mijn Kadaster moet aangegeven worden wie binnen de organisatie ‘1e’ beheerder wordt. De 1e beheerder is aanspreekpunt voor het Kadaster en kan anderen in de organisatie toegang verlenen. De 1e beheerder kan anderen ook de rechten van een beheerder toekennen maar voor het Kadaster geldt dat er maar één aanspreekpunt is.

Met de applicatie Splits kunt u kadastrale percelen vormen als de definitieve grenzen nog niet aan te wijzen zijn. Lees meer op de pagina Voorlopige kadastrale grenzen

Kijk voor meer informatie op de pagina Tarieven.

Kijk voor meer informatie op de pagina Digitale factuur.

U kunt webinars terugkijken op de pagina Webinars. Ga naar de agenda voor de geplande webinars.

Kijk voor meer informatie op de pagina Klachten en bezwaren.