Startpagina notariaat

Als notaris hebt u veel te maken met het Kadaster. We helpen u om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dat doen we met het geautomatiseerde akteproces Ketenintegratie Inschrijving Kadaster (KIK). Ook helpen we u om een Verzoek tot verbetering of Attenderingen op Niet Inschrijving te voorkomen. 

Nieuws

Nieuws item: Kwartaalbericht agrarische grondmarkt, 2021 - 2e kwartaal

De gemiddelde agrarische grondprijs in Nederland is in het 2e kwartaal van 2021 uitgekomen op € 63.500 per ha. Dat is 5,8% lager dan in het 1e kwartaal van 2021, maar vrijwel gelijk aan de gemiddelde grondprijs over heel 2020.

Lees artikel

Agenda notariaat

Nog niets gepland

Op dit moment staan er geen evenementen in deze agenda.

Vraag en antwoord

U kunt de brochure Erfgrenzen bestellen met het aanvraagformulier.

Hebt u een signaleringsfout gezien? U kunt deze fout melden met het formulier Signalering melden

U kunt uw tijd wel beter gebruiken dan een Verzoek tot verbetering (VTV) te verwerken nadat u een stuk hebt ingediend. Lees daarom meer over VTV's en hoe u ze kunt voorkomen op de pagina Meest voorkomende VTV's.

U kunt uw tijd wel beter gebruiken dan een Attendering op Niet Inschrijving (ANI) te verwerken nadat u een stuk hebt ingediend. Lees daarom meer over ANI's en hoe u ze kunt voorkomen op de pagina Meest voorkomende ANI's.

In de nieuwsbrief voor het notariaat staan onderwerpen die de moeite waard zijn om nog eens terug te lezen. We verzamelen dit soort artikelen op de pagina Nieuwsbrief notariaat artikelen