Startpagina notariaat

Als notaris hebt u veel te maken met het Kadaster. We helpen u om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dat doen we met het geautomatiseerde akteproces Ketenintegratie Inschrijving Kadaster (KIK). Ook helpen we u om een Verzoek tot verbetering of Attenderingen op Niet Inschrijving te voorkomen. 

Klantenservice Inschrijving en Registratie

Voor vragen over levertermijnen, klachten, Web-ELAN, VKG en KIK. Meldpunt Notariaat is ook onderdeel van deze klantenservice.

Nieuws

Nieuws item: Inschrijvingsberichten papieren stukken voortaan per mail

Vanaf 19 mei sturen wij geen inschrijvingsberichten per fax meer voor analoog ontvangen stukken. De aanbieder krijgt bericht per e-mail.

Lees artikel

Agenda notariaat

Nog niets gepland

Over dit onderwerp is nog niets gepland. Bekijk wat er over andere onderwerpen op de agenda staat.

Vraag en antwoord

U kunt de brochure Erfgrenzen bestellen met het aanvraagformulier.

U kunt een signaleringsfout melden met dit formulier.

U kunt uw tijd wel beter gebruiken dan een Verzoek tot verbetering (VTV) te verwerken nadat u een stuk hebt ingediend. Lees daarom meer over VTV's en hoe u ze kunt voorkomen op de pagina Meest voorkomende VTV's.

U kunt uw tijd wel beter gebruiken dan een Attendering op Niet Inschrijving (ANI) te verwerken nadat u een stuk hebt ingediend. Lees daarom meer over ANI's en hoe u ze kunt voorkomen op de pagina Meest voorkomende ANI's.

In de nieuwsbrief voor het notariaat staan onderwerpen die de moeite waard zijn om nog eens terug te lezen. We verzamelen dit soort artikelen op de pagina Nieuwsbrief notariaat artikelen