Startpagina notariaat

Als notaris hebt u veel te maken met het Kadaster. We helpen u om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dat doen we met het geautomatiseerde akteproces Ketenintegratie Inschrijving Kadaster (KIK). Ook helpen we u om een Verzoek tot verbetering of Attenderingen op Niet Inschrijving te voorkomen. 

Nieuws

Nieuws item: Opstalrecht voor duurzame installatie

Hoe leg je de eigendom van de duurzame installatie van een deel van een gebouw goed vast? Hiervoor ligt nu een voorstel op tafel.

Lees artikel

Agenda notariaat

Vraag en antwoord

Hebt u een signaleringsfout gezien? U kunt deze fout melden met het formulier Signalering melden

In het Bericht van Afkeuring staat omschreven waarom wij het ontvangen verzoek niet kunnen verwerken.
We beschrijven de meest voorkomende redenen en de mogelijke oplossingen op de pagina Bericht van Afkeuring.

U kunt uw tijd wel beter gebruiken dan een Verzoek tot verbetering (VTV) te verwerken nadat u een stuk hebt ingediend. Lees daarom meer over VTV's en hoe u ze kunt voorkomen op de pagina Meest voorkomende VTV's.

U kunt uw tijd wel beter gebruiken dan een Attendering op Niet Inschrijving (ANI) te verwerken nadat u een stuk hebt ingediend. Lees daarom meer over ANI's en hoe u ze kunt voorkomen op de pagina Meest voorkomende ANI's.

U kunt de brochure Erfgrenzen bestellen met het aanvraagformulier.

In de nieuwsbrief voor het notariaat staan onderwerpen die de moeite waard zijn om nog eens terug te lezen. We verzamelen dit soort artikelen op de pagina Nieuwsbrief notariaat artikelen