Jaarverslag van het Kadaster

Jaarverslag 2023

2023 was voor het Kadaster een jaar om in te spelen op diverse uitdagingen. Onze inkomsten liepen terug doordat er minder vastgoedtransacties waren. Tegelijkertijd stegen onze kosten door inflatie. We hebben dan ook scherpe keuzes moeten maken. Sommige investeringen stopten we, andere stelden we uit. Zo konden we de kwaliteit blijven bieden die iedereen van ons kent. 
 
De gegevens in onze registraties bleken opnieuw waardevol bij tal van maatschappelijke vraagstukken, zoals woningbouw en energietransitie. Helaas bleek ook dat de registraties soms nog toegankelijk zijn voor mensen die daar oneigenlijk gebruik van maken. We hebben die toegang dan ook verder beperkt om misbruik van persoonsgegevens te voorkomen.  
 
Het is ons gelukt om te schakelen naar wat het jaar van ons vroeg. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de bevlogenheid van onze collega’s. In ons jaarverslag* leest u meer over onze resultaten.

* Formele goedkeuring van de minister volgt.

Lees jaarverslag 2023 op publicaties.kadaster.nl

Volledige versies jaarverslagen

Bekijk de uitgebreide jaarverslagen van het Kadaster:

Wij willen dat onze informatie voor iedereen leesbaar en toegankelijk is. Kunt u het jaarverslag toch niet lezen? Wij helpen u graag verder. Neem hiervoor contact op met de afdeling Communicatie.