Overzicht situaties woning

Een overzicht van alle situaties te maken hebben met een woning. Gebruik deze pagina's om producten of info te vinden over uw vraag of wens.

Koopakte kwijt

Bent u uw koopakte kwijt? Deze akte van levering is door de notaris ingeschreven bij het Kadaster toen u het huis kocht. U kunt een kopie van de koopakte opvragen.

Naar Koopakte kwijt

Splitsingsakte kwijt

Zoekt u de splitsingsakte van uw appartement of van de vve? U kunt een kopie van de akte bij ons opvragen. Bij een splitsingsakte hoort een splitsingstekening.

Naar Splitsingsakte kwijt

Uw huis verkopen

Uw huis verkopen? Bij ons kunt u informatie opvragen waarmee u een inschatting kunt maken van de vraagprijs, zoals de verkoopprijzen van woningen in de buurt.

Naar Uw huis verkopen

WOZ-waarde van uw huis

De WOZ-waarde van uw huis weten? De actuele waarde kunt u opvragen via het WOZ-waardeloket, via MijnOverheid of door het te vragen bij de gemeente.

Naar WOZ-waarde van uw huis

Uw huis verbouwen

Hebt u plannen om uw huis te verbouwen of wilt u uitbouwen in de tuin? Check van tevoren met welke regels en richtlijnen u rekening moet houden.

Naar Uw huis verbouwen

Een woning kopen

Huis kopen? Dan is een beetje hulp altijd handig. Met onze informatie kunt u een goede inschatting maken van de waarde van een bepaalde woning.

Naar Een woning kopen

Waarde woning weten

Wat is een woning waard? Onze informatie helpt u een schatting te maken van de waarde van uw woning of van een woning die u overweegt te kopen.

Naar Waarde woning weten

Graven rondom uw huis

Gaat u graven met een graafmachine rondom uw huis? Dan bent u verplicht dit bij het Kadaster te melden. Dit om schade aan kabels en leidingen te voorkomen.

Naar Graven rondom uw huis

Beslag op woning controleren

Wilt u weten of er beslag op een woning is gelegd? Beslag wordt gelegd als de verkoper schulden heeft. Dit kan van invloed zijn op de waarde van woning.

Naar Beslag op woning controleren

Hypotheekakte kwijt

Bent u een hypotheekakte kwijt? U kunt bij ons de hypotheekakte opvragen van uw huidige of een eerdere woning. Deze akte is door de notaris ingeschreven bij het Kadaster.

Naar Hypotheekakte kwijt