Gebruikersoverleg Basisregistratie Kadaster

Vertegenwoordigers van gebruikers, ministerie en het Kadaster

Vertegenwoordigers van de gebruikers van de Basisregistratie Kadaster (BRK), het verantwoordelijke ministerie en het Kadaster komen regelmatig samen voor het Gebruiksoverleg BRK. In dit overleg kunnen gebruikers hun ervaringen en wensen delen. Met die inbreng kunnen wij onze BRK-producten en dienstverlening verbeteren.

Open lidmaatschap

Alle organisaties die de BRK gebruiken, kunnen lid worden van het Gebruikersoverleg BRK. Als ze lid zijn, vertegenwoordigen ze hun achterban. 

Deelnemerslijst openbaar

De deelnemerslijst van het Gebruikersoverleg is openbaar. In deze lijst ziet u:

  • de namen van de leden
  • de contactgegevens van de leden
  • de organisaties waarvoor de leden werkzaam zijn en 
  • de organisaties die vertegenwoordigd worden door de gebruikers van het Gebruikersoverleg BRK 

Bekijk de huidige deelnemerslijst Gebruikersoverleg BRK.

Verslagen Gebruikersoverleg BRK

Samenvattingen van de overleggen:

U kunt volledige verslagen van het gebruikersoverleg aanvragen door uw naam en e-mailadres in te vullen in dit formulier.

 

Vraag en antwoord

Op 29 oktober 2009 sloten het toenmalige ministerie van Infrastructuur en Milieu en het Kadaster een convenant. Hierin staat dat ze op tactisch niveau een herkenbaar overleg moeten organiseren. Artikelen 5.1 en 5.2 uit dit convenant vormden de formele basis voor het Gebruikersoverleg BRK. 

Hebt u een vraag waarop u het antwoord niet kon vinden? Neem dan contact op met de klantenservice BRK op telefoonnummer 088 - 183 53 00. Onze medewerkers zijn u op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur graag van dienst. Of stel uw vraag direct via het contactformulier.