Terug naar vorige pagina

Aanvragen testomgeving BRK Notificaties

Als softwareleverancier zorgt u ervoor dat de software van BRK Notificaties goed werkt. Zodat de gebruikers de notificaties goed ontvangen. Om te testen of dit werkt, kunt u toegang krijgen tot een externe testomgeving (ETO).

Aanvragen testomgeving BRK Notificaties

U ontvangt de volgende informatie: 

  • een mail met instructies om ETO te activeren
  • testscenario’s met fictieve gegevens

Aanvragen BRK Notificaties ETO

Technische informatie en testscenario’s

Met de testscenario’s kunt u gratis BRK Notificaties testen. De technische informatie van de ETO en de testscenario’s voor BRK Notificaties, vindt u op de pagina Schema’s BRK Notificaties

Vraag en antwoord

De voorwaarden van de externe testomgeving van BRK Notificaties kunt u vinden in de BRK Notificaties ETO Gebruiksvoorwaarden.

We geven urgente zaken door via een e-mail aan de softwareleveranciers en de contactpersonen van BRK Notificaties. Denkt u dat uw gegevens niet bij ons bekend zijn? En wilt u wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen over BRK Notificaties? Dan kunt u dit melden:

  • Via de klantenservice op telefoonnummer 088 - 183 53 00. Onze medewerkers zijn u op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur graag van dienst.
  • Of u meldt dit via het contactformulier.

Hebt u een vraag waarop u het antwoord niet kon vinden? Neem dan contact op met de Klantenservice op telefoonnummer 088 - 183 53 00. Onze medewerkers zijn u op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur graag van dienst. Of stel uw vraag direct via het contactformulier.