Aanvragen testomgeving BRK Notificaties

Voor softwareleveranciers: test of het notificatieverkeer goed werkt

Als softwareleverancier zorgt u ervoor dat de software van BRK Notificaties goed werkt. Zodat de gebruikers de notificaties goed ontvangen. Om te testen of dit werkt, kunt u toegang krijgen tot een externe testomgeving (ETO).

Aanvragen testomgeving BRK Notificaties

U ontvangt de volgende informatie: 

  • een mail met instructies om ETO te activeren
  • testscenario’s met fictieve gegevens

Aanvragen BRK Notificaties ETO

Technische informatie en testscenario’s

Met de testscenario’s kunt u kosteloos BRK Notificaties testen. De technische informatie van de ETO en de testscenario’s voor BRK Notificaties, vindt u op de pagina Schema’s BRK Notificaties

Vraag en antwoord

De voorwaarden van de externe testomgeving van BRK Notificaties kunt u vinden in de BRK Notificaties ETO Gebruiksvoorwaarden.

We geven urgente zaken door via een e-mail aan de softwareleveranciers en de contactpersonen van BRK Notificaties. Denkt u dat uw gegevens niet bij ons bekend zijn? En wilt u wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen over BRK Notificaties? Dan kunt u dit melden:

  • Via de klantenservice op telefoonnummer 088 - 183 22 00. Onze medewerkers zijn u op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur graag van dienst.
  • Of u meldt dit via het contactformulier.

Modeldocumentatie voor BRK Notificaties kunt u vinden op de pagina developer.kadaster.nl.

Ja, voor softwareontwikkelaars die BRK Notificaties in hun softwarepakket willen integreren komt een externe testomgeving (ETO) beschikbaar. Het gebruik van de ETO is gratis.
Softwareleveranciers kunnen zich aanmelden via het formulier: 'Aanvragen testomgeving BRK Notificaties'.

Hebt u een vraag waarop u het antwoord niet kon vinden? Neem dan contact op met de Klantenservice op telefoonnummer 088 - 183 53 00. Onze medewerkers zijn u op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur graag van dienst. Of stel uw vraag direct via het contactformulier.