ZoNline sessie: met demo kwaliteitsdashboard bronhouders

Afnemers moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de BAG. Kwaliteit en de (zelf-) controle op kwaliteit is daarom belangrijk. Tijdens de ZoNline sessie van 30 januari wordt hier uitgebreid op ingegaan. Ook wordt dan het nieuwe Kwaliteitsdashboard voor bronhouders gedemonstreerd.

ZoNline sessie 30 januari 

Op dinsdag 30 januari vindt van 10:00 uur tot 11:00 uur de digitale ZoNline sessie ‘Aan de slag met kwaliteit in 2024’ plaats. Tijdens deze sessie staat de kwaliteit van de BAG en de BGT centraal. Deelnemers worden meegenomen in de jaarplannen kwaliteit van 2024. Ook worden de wijzigingen in de ENSIA-zelfcontrole-vragenlijsten behandeld en wordt een demo gegeven van het vernieuwde Kwaliteitsdashboard voor bronhouders.

Kwaliteitsdashboard bronhouders vernieuwd

Het Kwaliteitsdashboard voor bronhouders is vernieuwd. Dit helpt de bronhouders bij het continu verbeteren van de kwaliteit van de BAG. Het dashboard kent een aantal nieuwe functionaliteiten, zoals het dagelijks bijwerken van de gegevens, de ranglijst en een apart ENSIA-tabblad. 

Dit dashboard is alleen toegankelijk voor BAG bronhouders. Bent u als afnemer geïnteresseerd in het nieuwe dashboard? Bekijk dan de demo tijdens de ZoNline sessie.

Meer informatie

  • Meer informatie vindt u op zichtopnl.nl.
  • Meld u direct aan voor de sessie van 30 januari via het aanmeldformulier.
  • Zicht op Nederland verzorgt met regelmaat een webinar. Deze ZoNline-sessies zijn voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen. De sessies zijn om kennis te delen en om elkaar te inspireren.