Vind snel informatie in elke bouwfase

Bent u als bouwbedrijf op zoek naar informatie over percelen en gebieden die u helpen in verschillende fases van uw bouwproject? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben 6 nieuwe webpagina’s gemaakt met informatie en producten voor elke bouwfase.

In gesprek met bouwbedrijven

Voor het ontwikkelen van deze pagina’s spraken wij met een aantal bouwbedrijven over hun proces en wensen. Zo kregen wij inzicht in de fases die een bouwbedrijf doorloopt. Samen met deze bouwbedrijven zetten wij een eerste klantreis op. Ook bespraken wij wat verder nodig is tijdens het hele bouw- en ontwikkeltraject en hoe wij hierbij kunnen helpen. 

Het resultaat: 6 nieuwe webpagina's voor de bouwsector

Met al deze informatie en data hebben wij 6 nieuwe webpagina’s gemaakt. Hierop vindt u informatie en producten van het Kadaster die u kunnen helpen in de verschillende fases van een bouwproject.

Bekijk de pagina's

  1. Betrouwbare data in verkennende fase
  2. Goede basis in aankoopfase
  3. Samenwerken in ontwikkelingsfase
  4. Correcte data in verkoopfase
  5. Actuele data in bouwfase
  6. Definitieve data in opleveringsfase

Meer informatie

  • Heeft deze informatie u geholpen? Deel dit bericht dan met collega's die ook geïnteresseerd kunnen zijn. Zo helpt u niet alleen uw team, maar draagt u ook bij aan de kennisdeling binnen de bouwsector.
  • Bij vragen of opmerkingen kunt u van maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur contact opnemen met de klantenservice. Dit kan telefonisch via 088 183 22 00 of via dit contactformulier.