Gebouwen

Particulier

Woning
Wilt u een huis kopen of verkopen? Dan is een goede voorbereiding het halve werk. Bij het Kadaster vindt u veel nuttige informatie over bijvoorbeeld de waarde of beperkingen in gebruik.

Thema-informatie

BRK
De Basisregistratie Kadaster (BRK) bestaat uit de kadastrale registratie en de kadastrale kaart.

BAG
Gemeenten zijn bronhouder van de Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG). Ze stellen informatie uit deze registratie beschikbaar via de Landelijke Voorziening BAG (LV BAG). Het Kadaster beheert de LV BAG.

Producten

Eigendomsinformatie
Bent u op zoek naar informatie over een perceel en de eigenaar? Bestel dan eigendomsinformatie van het Kadaster. Hiermee krijgt u informatie over een perceel, appartement, garagebox of parkeerplaats.

Woningtransacties
Woningtransacties geeft u een overzicht van transacties op de particuliere woningmarkt. U kunt per gebied van uw keuze vanaf 1993 een overzicht opvragen.

BAG Viewer
Met de BAG Viewer kunt u via een kaart of luchtfoto inzoomen op alle gebouwen in Nederland. Van de gebouwen kunt u gegevens raadplegen, zoals adres, bouwjaar, oppervlakte en gebruiksdoel.

Referentiepanden
De waarde van een woning bepalen? Met Referentiepanden weet u wat vergelijkbare huizen in de omgeving bij hun laatste verkoop hebben opgebracht.

Hypothekenscan Nederland particuliere woningmarkt
Inzicht in de ontwikkelingen op de hypotheekmarkt en de belangrijkste hypotheekverstrekkers met een abonnement op de Hypothekenscan Nederland particuliere woningmarkt.

Is dit niet wat u zoekt? Kijk bij het overzicht van alle producten van het Kadaster.