Storingen en onderhoud BAG

Overzicht van actuele storingen en gepland onderhoud van de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG). U kunt storingen en onderhoud van de BAG ook direct ontvangen door u te abonneren op de RSS-feed.

Naar RSS-feed

Gemelde Storingen

Datum en tijd
Omschrijving
Status

Update 26 juli om 11.00 uur

De storing is opgelost. Het afleveren van foutberichten en de uitgaande berichtenstroom naar Digilevering zijn weer opgestart.

Oorspronkelijke melding

Voor een aantal diensten is het berichtenverkeer op dit moment gedeeltelijk verstoord.

Digilevering, LV BAG, LV WOZ en BRK

Het versturen van Digilevering berichten voor de LV BAG, LV WOZ en BRK is vertraagd. U ontvangt de berichten later dan verwacht. 

LV WOZ Mutatielevering en Massale bevraging

De storing treft het afleveren van een deel van de acknowledgements op ontvangen berichten en het uitsturen van foutmeldingen en antwoordberichten voor Massale bevraging bij de LV WOZ. Hierdoor wordt een deel van uw berichten later verwerkt dan u gewend bent en ontvangt u op dit moment mogelijk geen foutmeldingen en antwoordbericht. Deze zullen op een later moment alsnog aangeboden worden. 

Wij werken er aan om deze storing zo spoedig mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Gepland Onderhoud

Datum en tijd
Omschrijving
Status

Op zaterdagochtend 24 juli vindt onderhoud plaats tussen 04.40 uur en 04.50 uur. Wij verwachten een minimale onderbreking van onze diensten.
Onze excuses voor het ongemak

Woensdag 14 juli tussen 19.00 en 19.30 uur voeren wij gepland onderhoud uit. Hierdoor kan de LVBAG even geen berichten verwerken. Wij raden bronhouders aan om tijdens deze periode geen berichten aan te bieden aan de LVBAG. Onze excuses voor het ongemak.

Op maandagavond 12 juli vanaf 18.00 uur zijn de BAG API Individuele Bevragingen en de BAG API Huidige Bevragingen niet beschikbaar. We voeren dan onderhoud uit. Naar verwachting zijn de API’s na 19.00 uur weer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Maandag 12 juli tussen 18.00 en 19.00 uur voeren wij onderhoud uit aan de Terugmeld API. Hierdoor is het tijdens het onderhoud niet mogelijk om terugmeldingen te doen via de BAG Viewer en Digimelding.

Beheerschermen en printservice niet beschikbaar tijdens onderhoud

Voor BAG bronhouders zijn de beheerschermen tijdens het onderhoud niet beschikbaar. Hierdoor kunt u geen terugmeldingen opvragen, wijzigen of registreren. Ook is de printservice niet beschikbaar, wat inhoudt dat u geen afdrukken kunt maken.

Onze excuses voor het ongemak.

Contact

Hebt u een vraag over een storing of onderhoudsbericht? Neem contact op met onze klantenservice.

Stel uw vragen over de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) aan onze specialisten: