Contact

Waar wilt u contact over opnemen?

Registratie niet goed, klacht of bezwaar

Zijn gegevens volgens u niet goed verwerkt in de registratie? Hebt u een andere klacht, of wilt u bezwaar maken?

Grens of meting

Vragen over bijvoorbeeld het splitsen van een perceel of het aanvragen van een grensreconstructie.

Uw gegevens wijzigen

Als u uw adres, contactpersoon of andere klantgegevens wilt wijzigen. 

Woningen, gebouwen, percelen en andere vragen

Neem contact op via:

Stukken indienen en bezoekadressen

Bekijk informatie over het indienen van stukken en onze bezoekadressen.

Vraag en antwoord

Elk jaar stelt de gemeente de waarde van uw woning vast. Als huizenbezitter ontvangt u ieder jaar een brief (beschikking) van uw gemeente met de nieuwe WOZ-waarde. U kunt de WOZ-waarde van uw woning inzien via het WOZ-waardeloket. Meer informatie leest u op de pagina WOZ-waarde

Als u op zoek bent naar meer informatie over een woning zoals gegevens over eigenaar, bouwjaar en de waarde, dan kunt u het Woningrapport bestellen. Dit rapport biedt snel een compleet beeld. Meer informatie vindt u op de pagina Woningrapport.

Als u de precieze grenzen van een perceel wilt weten kunt u door ons een grensreconstructie laten uitvoeren. Meer informatie vindt u op de pagina Grensreconstructie.

Wij hebben geen informatie over de actuele waarde van een woning. Daarvoor kunt u een taxatie laten doen door een makelaar of taxateur (dit is verplicht wanneer u een hypotheek wilt afsluiten bij een bank). 

Met de gegevens uit onze Eigendomsinformatie, Koopsominformatie en het Woningrapport kunt u een goede inschatting maken van de waarde van een woning. 

De gegevens zijn overgenomen vanuit de ingeschreven akte of het stuk. U kunt de gewijzigde gegevens controleren met de akte of het stuk dat in uw bezit is.

Het is wettelijk niet verplicht hiervan een melding te doen. Maar, gebruik van bijvoorbeeld een handgrondboor kan schade aan kabels en leidingen veroorzaken. Wij adviseren u daarom wel een melding te doen, zodat u schade kunt voorkomen.

Onze woordvoerders en experts staan u graag te woord. Ga naar de pagina Perscontact.