Woningwaarde

Voor welke prijs is een huis verkocht?

Ontvang per e-mail, sms of telefoon de aankoopprijs van een specifieke woning of van woningen met een bepaalde postcode. Bestel Koopsominformatie van het Kadaster

De laatste verkoopprijs van een woning staat ook vermeld in het product Eigendomsinformatie

Klopt de WOZ-waarde van mijn woning?

Met informatie van het Kadaster kunt u globaal nagaan of de WOZ-waarde van de gemeente reĆ«el is. Meer informatie over de WOZ-waarde

Snel een totaalbeeld van een woning?

Op zoek naar uitgebreide informatie over een woning zoals eigenaar, bouwjaar en waarde? Met het Woningrapport hebt u snel een compleet beeld.

Ontwikkeling woningwaarde per provincie

Bereken met onderstaande calculator de globale waarde van uw woning, aan de hand van de gemiddelde ontwikkeling van huizenprijzen in uw provincie. Wilt u weten wat de laatste verkoopprijs is van een bepaalde woning? Bestel dan de Koopsominformatie of het Woningrapport.


Woning


Prijsindex periode

Deze woningwaardecalculator berekent de prijsdaling of prijsstijging vanaf de aankoop/verkoop van een woning. De berekening is gebaseerd op de Prijsindex Bestaande Koopwoningen van het CBS en Het Kadaster.
{{berekening.message}}

(Nog) geen prijsindex informatie beschikbaar voor het door u gekozen peilmoment. Er is gerekend met de prijsindex van het {{berekening.laatsteKwartaalMetPrijsIndex}}.

Percentage stijging of daling woningwaarde: {{berekening.stijgingDaling | number:1}}%

Herberekende woningwaarde: {{berekening.waarde | currency:"EUR":0}}