Routebeschrijving naar kantoor Apeldoorn (De Grift)

Openbaar vervoer

De Grift is op loopafstand (5 tot 10 minuten) van het NS-station Apeldoorn. Neem vanuit het station 'Uitgang Centrum'. Daarna loopt u links het Stationsplein af. Dan slaat u rechtsaf de Hoofdstraat in. Deze volgt u tot de McDonalds. Hier slaat u linksaf de Hofstraat in. Aan het einde ziet u rechts het 14 etages hoge witte Kadastergebouw ‘De Grift’.
 

Buslijn 1 Gelre Ziekenhuis, lijn 2 Apenheul, lijn 6 Rijkskantoren, lijn 7 Orden, lijn 12 Ugchelen, lijn 18 Componistenkwartier en lijn 43 Arnhem, rijden langs de Grift. Uitstappen bij de halte Hoofdstraat.

Auto

Vanuit richting Amersfoort (A1)

U neemt op de A1 afrit 19, afslag Hoenderloo. Aan het eind van afrit 19 rechts, onder de snelweg door de Europaweg op. Zie verder ‘Vanaf de Europaweg’.

Vanuit richting Deventer (A1)

U neemt op de A1 afrit 19, afslag Hoenderloo. Aan het eind van afrit 19 links de Europaweg op. Zie verder ‘Vanaf de Europaweg’.

Vanuit richting Arnhem/Zwolle (A50)

Op de A50 gaat u bij het knooppunt Beekbergen richting Amersfoort (A1). Daarna neemt u afrit 19, afslag Hoenderloo. Aan het eind van afrit 19 links de Europaweg op. Zie verder ‘Vanaf de Europaweg’.

Vanaf de Europaweg

De Europaweg rijdt u uit tot aan de 3e verkeerslichten. Daar gaat u links (Koning Stadhouderlaan), onder het spoor door. Vervolgens bij de eerste verkeerslichten rechts. U neemt direct de linker rijbaan (is voor rechtdoorgaand verkeer). U maakt een scherpe bocht naar links en aan uw rechterhand ziet u het 14 etages hoge witte Kadastergebouw ‘De Grift’.

Parkeren

Na de verkeerslichten naast het Kadasterkantoor gaat u direct linksaf (Brinklaan). Na ongeveer 50 meter ziet u aan de linkerkant de ingang van parkeergarage Brinklaan. Ook borden wijzen u de weg naar parkeergarage Brinklaan.

Routebeschrijving naar kantoor Groningen

Openbaar vervoer

U komt met de trein of bus aan op het Centraal Station Groningen. De looptijd naar het Kadaster is ongeveer 5 minuten. U loopt over het stationsplein aan de centrumzijde van het station naar links. De Stationsweg gaat na het kruispunt met verkeerslichten over in de Emmasingel. Aan uw linkerzijde is de hoofdingang van het Kadastergebouw.

Auto

Vanuit richting Leeuwarden/Drachten (A7)

U neemt op de A7 afrit 36, dit is Ring Groningen-West richting Bedum. De rotonde neemt u driekwart en rijdt richting Bedum en Zuidhorn. Vervolgens neemt u afrit Zeeheldenbuurt Peizerweg. Over het spoor gaat u rechtsaf de Peizerweg op. Aan het einde van de Peizerweg gaat u linksaf de Paterswoldseweg op. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf de Eeldersingel op. Na de brug gaat deze weg over in de Emmasingel.

Vanuit richting Assen (A28) en Hoogezand/Winschoten (A7)

U houdt richting Julianaplein aan. Als u het knooppunt Julianaplein nadert, volgt u de borden richting Centrum. U gaat bij de eerste verkeerslichten linksaf de Emmasingel op.

Parkeren

Er is bij het Kadastergebouw geen parkeerruimte beschikbaar voor bezoekers. Betaald parkeren is mogelijk in parkeergarage Westerhaven, Westerhaven 17, 9711 AC Groningen. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar het Kadaster. Op Westerhaven loopt u naar links richting Eeldersingel. Na de brug gaat deze weg over in de Emmasingel. Aan uw rechterhand is de hoofdingang van het Kadastergebouw.

Gezien de gunstige ligging van het Kadaster adviseren we u gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Routebeschrijving Kadaster kantoor Rotterdam

Openbaar vervoer

Metro

Op Centraal Station Rotterdam neemt u de metrolijn D (richting De Akkers) of E (richting Slinge). U stapt op metrostation Beurs over op de metrolijn A (richting Binnenhof) of B (richting Nesselande). U stapt uit op metrostation Alexander en loopt via de uitgang naar de Marten Meesweg. U volgt deze en houdt de spoorlijn aan uw rechterhand. Na 300 meter gaat u rechtsaf de G.H. Betzweg op. Na 50 meter gaat u linksaf de George Hintzenweg op. Na ca. 300 meter ziet u links het Kadaster (kantorencomplex De Lotus). Dit is totaal circa 10 minuten lopen.

Trein

Op Centraal Station Rotterdam neemt u de trein naar station Alexander. Als u de trein verlaat loopt u naar links en via een trap aan het eind van het perron loopt u naar de G.H. Betzweg. Ga onder het spoor door en neem de eerste weg rechts. Dit is de George Hintzenweg. Na ca. 300 meter ziet u links het Kadaster (kantorencomplex De Lotus). In totaal is het circa 8 minuten lopen.

Op Station Utrecht CS neemt u de trein naar station Rotterdam Alexander. Als u de trein verlaat loopt u naar rechts en via een trap aan het eind van het perron loopt u naar de G.H. Betzweg. Ga linksaf en neem daarna de eerste weg rechts. Dit is de George Hintzenweg. Na ca. 300 meter ziet u links het Kadaster (kantorencomplex De Lotus). In totaal is het circa 8 minuten lopen.

Auto

Vanuit richting Utrecht (A20)

Op de A20 richting Rotterdam neemt u afrit 16, Rotterdam Alexander/Capelle a/d IJssel. Sla aan het einde van de afrit linksaf. Neem de eerste weg rechts naar het bedrijventerrein George Hintzenweg. Het kantorencomplex De Lotus ligt na 500 meter rechts.

U meldt zich via de bel ‘Kadaster’ bij de bezoekersingang aan de meest linkerzijde van de oprit.

Vanuit richting Amsterdam/Den Haag (A13)

Op de A13 richting Rotterdam volgt u op het knooppunt Kleinpolderplein de A20 richting Utrecht. Volg op het knooppunt Terbregseplein de A20 richting Gouda/Utrecht. Op de ring Rotterdam (A20) neemt u afrit 16, Rotterdam Alexander/Capelle a/d IJssel. Sla aan het einde van de afrit rechtsaf. Neem de eerste weg rechts naar het bedrijventerrein George Hintzenweg. Het kantorencomplex De Lotus ligt na 500 meter rechts.

U meldt zich via de bel ‘Kadaster’ bij de bezoekersingang aan de meest linkerzijde van de oprit.

Vanuit richting Eindhoven/Breda (A16)

Op de A16 richting Den Haag volgt u op het knooppunt Terbregseplein de A20 richting Gouda/Utrecht. Op de ring Rotterdam (A20) neemt u afslag 16, Rotterdam Alexander/Capelle a/d IJssel. Sla aan het einde van de afrit rechtsaf. Neem de eerste weg rechts naar het bedrijventerrein George Hintzenweg. Het kantorencomplex De Lotus ligt na 500 meter rechts.

U meldt zich via de bel ‘Kadaster’ bij de bezoekersingang aan de meest linkerzijde van de oprit.

Parkeren

Voor De Lotus zijn een aantal bezoekersplaatsen voor het Kadaster gereserveerd.

Routebeschrijving naar kantoor Eindhoven

Openbaar vervoer

Het Kadaster is door de ligging naast centraal station Eindhoven en het regionale busstation uitstekend bereikbaar. U verlaat het station via de Noord uitgang (busstation) en loopt rechtsaf langs het Kadastergebouw richting het Kennedyplein naar de hoofdingang.

Auto

Vanuit de richting Den Bosch (A2)

Ga op de A2 bij het knooppunt Ekkersweijer de A58 op richting Helmond/Son en Breugel. U neemt afrit 6 en 7 richting Eindhoven/Centrum/Helmond. Dan afrit 7 richting Helmond. U komt dan op de John F. Kennedylaan, richting Eindhoven Centrum. Aan het einde van de Kennedylaan kiest u de linkerrijstrook en gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor. U komt dan uit bij de parkeergarage.

Vanuit de richting Nijmegen (A50)

Volg de A50 richting Eindhoven. Neem afslag 6 (Ekkersrijt) Houd nu richting Eindhoven/Centrum/Helmond aan. U komt dan op de John F. Kennedylaan, richting Eindhoven Centrum. Aan het einde van de Kennedylaan kiest u de linkerrijstrook en gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor. U komt dan uit bij de parkeergarage.

Vanuit de richting Tilburg (A58)

Volg de A58 richting Eindhoven/Helmond/Noord (A50). U neemt afslag 6 en 7 richting Eindhoven/Helmond/Son en Breugel. Dan afrit 7 richting Helmond. U komt dan op de John F. Kennedylaan op richting Eindhoven Centrum. Aan het einde van de Kennedylaan kiest u de linkerrijstrook en gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor. U komt dan uit bij de parkeergarage.

Vanuit de richting Venlo (A67)

Neem op de A67 de N2 richting Eindhoven. Neem de afrit Eindhoven centrum en ga onderaan de afrit bij de verkeerslichten rechtsaf. Op de rotonde 'Floraplein' gaat u rechtdoor (tweede afslag) naar de Leenderweg. Deze weg loopt over in de Stratumsedijk. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf de Vestdijk op. U blijft rechtdoor rijden. Na de Vestdijktunnel (Spoortunnel) gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Fellenoord op. Aan de rechterkant ziet u station Eindhoven en het Kadaster met daaronder de parkeergarage.

Vanuit de richting Maastricht (A2)

Neem vanaf de A2 de N2 richting Eindhoven. Neem de afrit Eindhoven centrum door rechtdoor te gaan bij de rotonde als u aankomt in Eindhoven. Op de rotonde 'Floraplein' gaat u rechtdoor (tweede afslag) naar de Leenderweg. Deze weg loopt over in de Stratumsedijk. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf de Vestdijk op. U blijft rechtdoor rijden. Na de Vestdijktunnel (Spoortunnel) gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Fellenoord op. Aan de rechterkant ziet u station Eindhoven en het Kadaster met daaronder de parkeergarage.

Vanuit de richting Antwerpen (A67)

Neem op de A67 de N2. Neem de afrit Waalre/Valkenswaard/Centrum/Stratum. Onderaan de afrit gaat u bij het verkeerslicht linksaf en neemt u de N69: Aalsterweg. Aan het einde van de Aalsterweg gaat u bij de verkeerslichten linksaf de Stratumsedijk op. Bij de tweede verkeerslichten gaat u rechts de Hertogstraat op die overgaat in de Vestdijk. U blijft rechtdoor rijden. Na de Vestdijktunnel (Spoortunnel) gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Fellenoord op. Aan de rechterkant ziet u station Eindhoven en het Kadaster met daaronder de parkeergarage.

Parkeren

U kunt (betaald) parkeren in de parkeergarage Kennedy Business Center onder het Kennedyplein, ingang aan de Fellenoord. In de parkeergarage staat de ingang van het Kadaster aangegeven. Gezien de gunstige ligging van het Kadaster adviseren we u gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Routebeschrijving naar kantoor Zwolle

Openbaar vervoer

Het Kadastergebouw ligt ongeveer 5 minuten lopen van het NS-station Zwolle. U neemt uitgang Zuid aan de achterzijde van het station en steekt het Lubeckplein schuin over naar links richting het stadskantoor. U loopt nu op de Koggelaan en na 100 meter is aan de linkerzijde de hoofdingang van het Kadastergebouw.

Auto

U neemt op de A28 (Utrecht-Groningen) afrit 18, Zwolle-Zuid.

Vanuit het noorden (Meppel/Groningen/Leeuwarden)

Onderaan afrit 18 bij de verkeerslichten de rotonde driekwart rondrijden, Ring Zuid richting Almelo volgen. U rijdt nu op de IJsselallee. Zie verder 'Vanaf de IJsselallee'.

Vanuit het zuiden (Amersfoort/Utrecht)

Onderaan de afrit 18, afslag Zwolle-Zuid bij de verkeerslichten op de rotonde direct rechts, Ring Zuid richting Almelo volgen. U rijdt nu op de IJsselallee. Zie verder 'Vanaf de IJsselallee'.

Vanaf de IJsselallee

Bij de derde verkeerslichten linksaf. Tweede weg rechts. U bevindt zich op de Koggelaan, na circa 300 meter bevindt zich het Kadaster aan de linkerkant.

Parkeren

Er is slechts beperkt parkeerruimte beschikbaar voor bezoekers. Voorbij het Kadaster volgt u de Koggelaan naar links en aan het eind wijzen 2 borden u op de parkeermogelijkheden. U kunt parkeren bij de Hanzelaan en bij het gebouw Pas de Deux (alleen parkeerdek). Voor beide parkeerterreinen geldt betaald parkeren. Gezien de gunstige ligging van het Kadaster adviseren we u gebruik te maken van het openbaar vervoer. 

Routebeschrijving naar kantoor Arnhem

Openbaar vervoer

U komt met de trein of bus aan op het Centraal Station Arnhem. Er gaat een aantal buslijnen richting het Kadastergebouw. Als u lijn 14 richting Nijmegen/Brakkestein neemt, stapt u dan uit bij halte Gelderse Poort. Als u lijn 331 richting Nijmegen/Weezenhof neemt, stapt u dan uit bij halte Randweg.

Auto

Vanuit het centrum van Arnhem (A325)

U gaat richting Nijmegen (A325). Via de John Frostbrug steekt u de Rijn over. Alsmaar rechtdoor rijden. Afslag Elden/Gelderse Poort. Vervolgens richting Elden aanhouden (Burg. Matsersingel). Bij de tweede verkeerslichten rechtsaf en gelijk weer de eerste straat rechtsaf de Mr. E.N. v. Kleffensstraat in, na 200 meter ziet u het Kadastergebouw aan uw rechterzijde.

Vanuit richting Rotterdam/Nijmegen (A15)

Op de A15 houdt u op knooppunt Ressen richting Arnhem (A325) aan. U neemt de afslag Elden/ Gelderse Poort. Einde afrit linksaf de Burgemeester Matsersingel in. Bij de derde verkeerslichten rechtsaf en gelijk weer de eerste straat rechtsaf de Mr. E.N. v. Kleffensstraat in, na 200 meter ziet u het Kadastergebouw aan uw rechterzijde.

Vanuit richting Utrecht/Apeldoorn (A12/A50)

Volg de A12 richting Oberhausen. Afslag Arnhem/Nijmegen/Zutphen/Velp nemen. U volgt de afslag Arnhem/Nijmegen (N325). U steekt de Rijn over en blijft de weg volgen tot een groot verkeersplein. Hier gaat u linksaf richting Nijmegen (A325). Afslag Elden/Gelderse Poort. Vervolgens richting Elden aanhouden (Burg. Matsersingel). Bij de tweede verkeerslichten rechtsaf en gelijk weer de eerste straat rechtsaf de Mr. E.N. v. Kleffensstraat in, na 200 meter ziet u het Kadastergebouw aan uw rechterzijde.

Vanuit richting Doetinchem/Duitsland (A18/A12)

Op de A12 richting Utrecht neemt u afslag Arnhem/Nijmegen/Zutphen/Velp. U volgt de afslag Arnhem/Nijmegen (N325). U steekt de Rijn over en blijft de weg volgen tot een groot verkeersplein. Hier gaat u linksaf richting Nijmegen (A325). Afslag Elden/Gelderse Poort. Vervolgens richting Elden aanhouden (Burg. Matsersingel). Bij de tweede verkeerslichten rechtsaf en gelijk weer de eerste straat rechtsaf de Mr. E.N. v. Kleffensstraat in, na 200 meter ziet u het Kadastergebouw aan uw rechterzijde.

Parkeren

Er is een (gratis) parkeerterrein bij het Kadastergebouw.

Routebeschrijving naar kantoor Amsterdam

Openbaar vervoer

Trein

Het Kadaster is uitstekend te bereiken via het openbaar vervoer. Ons pand bevindt zich op 2 minuten lopen schuin tegenover het station Sloterdijk in Amsterdam. Vanaf het perron volgt u het bord Stationshal en vervolgens het bord Via Voorplein 150 m. U komt dan op het Orlyplein (voorzijde station). Schuin links aan de overkant ziet u Mercure Hotel. In dit gebouw is het Kadaster gevestigd, Naritaweg 3. De ingang bevindt zich naast de ingang van het Mercure Hotel.

Metro

U neemt lijn 50 richting Isolatorweg vanaf Gein. Deze rijdt onder andere langs Station Amsterdam Zuid en Station Lelylaan. U stapt uit op Station Sloterdijk. Vanaf het perron volgt u het bord Stationshal en vervolgens het bord Via Voorplein 150 m. U komt dan op het Orlyplein (voorzijde station). Schuin links aan de overkant ziet u Mercure Hotel. In dit gebouw is het Kadaster gevestigd, Naritaweg 3. De ingang bevindt zich naast de ingang van het Mercure Hotel.

Tram

U neemt lijn 12 vanaf het station Amstel en stapt uit op station Sloterdijk. Vervolgens neemt u de trap aan de linkerzijde naar boven. U komt dan op het Orlyplein (voorzijde station). Schuin links aan de overkant ziet u Mercure Hotel. In dit gebouw is het Kadaster gevestigd, Naritaweg 3. De ingang bevindt zich naast de ingang van het Mercure Hotel.

Bus

Er rijden verschillende buslijnen richting of naar station Sloterdijk in Amsterdam. De lijnen 15 (vanaf Station Zuid), 19 (vanaf Station Lelylaan) en 48 (langs Centraal Station) gaan naar Sloterdijk (eindhalte). En er rijden intercitylijnen; 82 (vanuit IJmuiden aan Zee) en 85 (vanuit Wormerland) naar station Sloterdijk. U komt dan op het Orlyplein (voorzijde station). Schuin links aan de overkant ziet u Mercure Hotel. In dit gebouw is het Kadaster gevestigd, Naritaweg 3. De ingang bevindt zich naast de ingang van het Mercure Hotel.

Auto

Vanuit de richting Den Haag (A4)

Op de A4 komt u langs het knooppunt Badhoevedorp richting Amsterdam. Op het knooppunt De Nieuwe Meer houdt u de A10 richting Zaandam aan. U bevindt zicht nu op de Ring A10 West. Op de A10 neemt u de afrit S103 en gaat u aan het einde van de afrit linksaf de Haarlemmerweg (N200) op, richting station Sloterdijk (P+R)/Haarlem. Na het tweede verkeerslicht gaat u rechtsaf de Radarweg op. Bij het eerstvolgende verkeerslicht neemt u de eerste afslag links. U bevindt zich nu op de Arlandaweg. Aan het einde van de weg gaat u rechtsaf de Barajasweg op, waar u gelijk aan de rechterkant op de hoek Mercure Hotel ziet. U volgt de Barajasweg en neemt de eerste oprit naar rechts. U bevindt zich nu aan de achterzijde van het gebouw. * zie parkeren.

Vanuit de richting Utrecht (A2)

Op de A2 houdt u bij het knooppunt Amstel de A10 richting Den Haag (afrit S101 t/m S109) aan en u rijdt vervolgens rechtdoor de Ring Amsterdam A10 Zuid op. U blijft de ringweg vervolgen tot afslag S103 en gaat aan het einde van de afrit linksaf de Haarlemmerweg (N200) op richting station Sloterdijk (P+R)/Haarlem. Na het tweede verkeerslicht gaat u rechtsaf de Radarweg op. Bij het eerstvolgende verkeerslicht neemt u de eerste afslag links. U bevindt zich nu op de Arlandaweg. Aan het einde van de weg gaat u rechtsaf de Barajasweg op, waar u gelijk aan de rechter kant op de hoek Mercure Hotel ziet. U volgt de Barajasweg en neemt de eerste oprit naar rechts. U bevindt zich nu aan de achterzijde van het gebouw. * zie parkeren.

Vanuit de richting Amersfoort/Hilversum (A1)

Op de A1 houdt u bij het knooppunt Watergraafsmeer de A10 richting Den Haag aan (ringweg oost). U blijft de ringweg vervolgen tot afslag S103 en gaat aan het einde van de afrit linksaf de Haarlemmerweg (N200) op richting station Sloterdijk (P+R)/Haarlem. Na het tweede verkeerslicht gaat u rechtsaf de Radarweg op. Bij het eerstvolgende volgende verkeerslicht neemt u de eerste afslag links. U bevindt zich nu op de Arlandaweg. Aan het einde van de weg gaat u rechtsaf de Barajasweg op, waar u gelijk aan de rechter kant op de hoek Mercure Hotel ziet. U volgt de Barajasweg en neemt de eerste oprit naar rechts. U bevindt zich nu aan de achterzijde van het gebouw. * zie parkeren.

Vanuit de richting Purmerend/Zaandam (A7/A8)

Op de A7/A8 houdt u bij Purmerend richting Zaandam aan. Vanaf het knooppunt Zaandam volgt u de A8 richting Amsterdam (en gaat u rechtdoor de A8 op). Op het knooppunt Coenplein volgt u de A10 richting Den Haag (en gaat u vervolgens rechtdoor de A10 op). Na 3,5 kilometer neemt u afrit S102, afslag Westpoort 3000-9000 en gaat u na 350 meter rechtsaf de Basisweg op. Na het derde verkeerslicht gaat u linksaf de Radarweg op. Daar gaat u onder het spoor door en gelijk de tweede straat rechts de Arlandaweg op, aan het einde weg gaat u rechtsaf de Barajasweg op, waar u gelijk aan de rechterkant op de hoek Mercure Hotel ziet. U volgt de Barajasweg en neemt de eerste oprit naar rechts. U bevindt zich nu aan de achterzijde van het gebouw. * zie parkeren.

Parkeren

Parkeerplaatsen bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw. U kunt uw auto in de daarvoor beschikbare plaatsen parkeren bij Mercure Hotel als u hebt gereserveerd. Er is slechts beperkt parkeerruimte beschikbaar. Gezien de gunstige ligging van Mercure Hotel bij het station Sloterdijk adviseren wij u gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Routebeschrijving naar kantoor Apeldoorn (De Brug)

Openbaar vervoer

Omdat 'De Brug' niet op loopafstand ligt van het NS-station in Apeldoorn, kunt u het best de bus nemen (in Apeldoorn rijden géén treintaxi's). Vanuit het station ziet u rechts het busstation. Hier neemt u lijn 14, 43 of 91 (bus richting Arnhem), en stapt u uit bij de halte: hoek Laan van Westenenk. Rechts ziet u het Kadastergebouw 'De Brug'.

Auto

Vanuit richting Amersfoort en Deventer (A1)

U neemt op de A1 afrit 20: Apeldoorn-Zuid. Hierna gaat u 2x linksaf richting Centrum/Beekbergen. U gaat op de kruising rechtdoor, daarna volgt weer een kruising waar u ook rechtdoor gaat. Vervolgens gaat u na 50 meter rechtsaf. Het Kadastergebouw ziet u aan uw rechterhand.

Vanuit richting Zwolle (A50)

Op de A50 neemt u afrit 22 (knooppunt Beekbergen) richting Amersfoort (A1). Vervolgens neemt u op de A1 afrit 20: Apeldoorn-Zuid. Hierna gaat u 2x linksaf richting Centrum/Beekbergen. U gaat op de kruising rechtdoor, daarna volgt weer een kruising waar u ook rechtdoor gaat. Vervolgens gaat u na 50 meter rechtsaf. Het Kadastergebouw ziet u aan uw rechterhand.

Vanuit richting Arnhem (A50)

U neemt op de A50 afrit 22: afslag Hoenderloo/Beekbergen en vervolgens rijdt u richting Apeldoorn. In Apeldoorn gaat u op de eerste kruising linksaf. Vervolgens gaat u na 50 meter rechtsaf. Het Kadastergebouw ziet u aan uw rechterhand.

Parkeren

Nadat u zich gemeld hebt bij de receptie kunt u parkeren onder het Kadastergebouw 'De Brug'.