Puzzelboek Nederland in kaart

Maak op originele manier kennis met ons bijzondere landschap

In het puzzelboek Nederland in kaart brengen rebussen, beeldpuzzels en filippines bij elke kaart bijzondere verhalen naar voren. Weet u bijvoorbeeld welk eiland regelmatig een provinciegrens overwandelt? Welk dorp tientallen grensovergangen heeft? Of in welke wijk de duurste huizen van Nederland staan? Ontdek het in deze puzzelreis door Nederland. 

Bestel het puzzelboek Nederland in kaart

Het puzzelboek Nederland in kaart kost € 17,99. Het is onder andere verkrijgbaar via Denksport en bij de boekhandel.

Bestel via denksport.com

Op ontdekking in onze topografische kaarten

Niet alleen huizen, slootjes en weggetjes zijn zichtbaar op een kaart. Er staan ook heel veel namen op. En die namen leiden naar de antwoorden op de puzzels in het puzzelboek Nederland in kaart. Ze nodigen uit om Nederland te ontdekken. Zo maakt u op originele manier kennis maken met het landschap, de steden en dorpen, wegen en waterwegen die ons land zo uniek maken.

Voorbeeldpagina puzzelboek Nederland in kaart
 

Samenwerking tussen Denksport en het Kadaster

Dit puzzelboek Nederland in kaart is een samenwerking tussen Denksport, de makers van Het Grote Bosatlas Puzzelboek en het Kadaster. Van Het Grote Bosatlas Puzzelboek zijn al meer dan 130.000 exemplaren verkocht. 

Meer kaarten op Topotijdreis 

Alle topografische kaarten uit het puzzelboek zijn ook te vinden op Topotijdreis. Hier kunt u niet alleen inzoomen op een gebied, maar binnen dat gebied ook teruggaan in de tijd. Hoe zag uw woonplaats er 50, 100 of zelfs 200 jaar geleden uit? De kaarten van Topotijdreis laten het tot in detail zien.

Ga naar topotijdreis.nl