Woninginformatie: woning in beeld

Onmisbare informatie bij de koop en verkoop van een huis

Inzicht in gegevens zoals bouwjaar en geschatte waarde

Woninginformatie, zoals bouwjaar, inhoud, oppervlakte, omgevingskaart en eigenaar, bestelt u direct online in een compleet woningrapport. Ook ontvangt u de geschatte waarde van een huis en vergelijkbare huizen in de buurt.

Bestel in de webwinkel

Woninginformatie: handig bij koop en verkoop

Woninginformatie kan handig zijn als u een huis wilt kopen of verkopen. In een woningrapport staat de prijsontwikkeling van woningen in de provincie en in Nederland. Daarnaast ontvangt u de geschatte waarde van het huis en vergelijkbare huizen in de buurt. Aan de hand hiervan kunt u uw verkoopprijs of bod bepalen. Ook krijgt u meer informatie, bijvoorbeeld of de woning een monumentale status heeft. Goed om te weten voordat u besluit een huis te kopen.

Meer informatie op de pagina Woningrapport

Alleen op zoek naar eigendom en hypotheek?

Hebt u geen uitgebreid woningrapport nodig, maar wilt u wel informatie over het eigendom?

Eigendomsinformatie

In eigendomsinformatie vindt u informatie over de eigenaar en het eigendom van een perceel, woning, appartement, garagebox of parkeerplaats. Deze informatie kan u bijvoorbeeld helpen bij de onderhandelingen over de aankoopprijs van een woning.

Meer informatie op de pagina Eigendomsinformatie

Of zoekt u informatie over een hypotheek?

Hypotheekinformatie

Wilt u weten voor welk bedrag een hypotheek is ingeschreven? Of wilt u weten of er voor een woning beslagen zijn ingeschreven? Hypotheekinformatie kan u helpen als u een huis wilt kopen, van de oriëntatiefase tot bij het uitbrengen van een bod.

Meer informatie op de pagina Hypotheekinformatie