Ontwikkeling huizenprijzen: trends in woningwaarden

Benieuwd naar de ontwikkeling van huizenprijzen? U kunt bij ons op 2 manieren informatie krijgen die u helpt om de prijsontwikkeling van huizen te berekenen. De woningwaardecalculator is een gratis online rekenhulp. Koopsominformatie bestelt u direct in onze webwinkel. 

Ontwikkeling huizenprijzen per postcode of adres

Vraag verkoopprijzen over de laatste 5 jaar op door Koopsomformatie te bestellen in onze webwinkel.  Handig als u bij (ver)koop de globale waarde van een woning wilt vaststellen.

Bestel koopsominformatie in webwinkel

Ontwikkeling waarde huis bekijken

De woningwaardecalculator berekent de globale prijsdaling of -stijging vanaf de (ver)koop van een huis. De berekening wordt gemaakt op basis van de Prijsindex Bestaande Koopwoningen van het CBS en het Kadaster. U ziet hoeveel procent de woningwaarde gemiddeld gestegen of gedaald is en het bedrag van de opnieuw berekende woningwaarde van dit moment. De woningwaardecalculator vindt u op onze zakelijke website.

Naar de woningwaardecalculator

Handige link

Informatie over de woningmarkt

Wat is de prijsontwikkeling van koopwoningen? Of zoekt u andere informatie over de woningmarkt?  U vindt alle cijfers in ons Vastgoeddashboard.