Kadaster IT-Carrièredag

Wil jij samen met 400 gepassioneerde IT-collega's meewerken aan de inrichting van ons land, helpen bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken en zelf alle mogelijkheid hebben voor groei en ontwikkeling? Kom dan naar onze Kadaster IT-Carrièredag op donderdag 2 juni 2022. Ontdek de IT-wereld van het Kadaster en stel al je vragen.

Aanmelden

Blockchain, 3D en artificial intelligence

Onder leiding van de nieuwste technieken en meest innovatieve ontwikkelingen zoals onder andere blockchain, 3D en artificial intelligence registreren we oneindig veel geo-data. Al deze gegevens bieden wij aan op één geo-data platform. Zodat iedereen ermee aan de slag kan, een land kan groeien en zich kan ontwikkelen. En de zekerheid krijgt die het nodig heeft om te bouwen aan een toekomst. In Nederland en daarbuiten. En daar hebben we jou bij nodig!

Voor wie?

Het Kadaster biedt ook volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Of je nu student bent, net beginnend of al ervaren, tijdens de Kadaster IT-Carrièredag krijg je alle gelegenheid om kennis te maken met onze mensen, de werkplek (wij werken hybride), de werksfeer en onze projecten. Jij maakt de keuzes die passen binnen een flexibele werkweek. We vertellen je er graag meer over tijdens onze IT-Carrièredag.

Wat mag je verwachten? 

  • Diverse workshops
  • Collega’s aan het woord en in gesprek met jou
  • Presentaties over lopende projecten op het gebied van Data en IT
  • Vraag en antwoord met recruiters over de (opleidings-)mogelijkheden en direct solliciteren

Wanneer en waar

  • Datum: donderdag 2 juni 2022
  • Tijd: 15:00 – 19:00 uur
  • Locatie: Het Kadaster, Laan van Westenenk 701, 7334 DP, Apeldoorn

Meer informatie en aanmelden

Geïnteresseerd in wat we voor elkaar kunnen betekenen? Kijk op werkenbijhetkadaster.nl voor vacatures of ontdek jouw carrièremogelijkheden tijdens de Kadaster IT- Carrièredag. Zien we jou op donderdag 2 juni in Apeldoorn? We kijken er naar uit!

Aanmelden

Collega's aan het woord

Front-end developer Claudia

DevOps engineer Corneel

DevOps engineer Kevin