Inzicht in woningwaarde

Wat is een woning waard? Koopsominformatie kan u helpen.

Stevig in uw schoenen bij onderhandeling

Bij de aan- of verkoop van een woning komt heel wat op uw pad. Wat is een woning waard? Voor welk bedrag zijn woningen in de buurt verkocht? Met deze informatie staat u stevig in uw schoenen bij onderhandeling over de prijs.

Bestel koopsominformatie

Overzicht verkoopprijzen 

Koopsominformatie geeft een overzicht van de verkoopprijzen van woningen met dezelfde postcode in de afgelopen jaren. Dat geeft houvast bij het bieden op of verkopen, maar ook bij het vergelijken van de WOZ-waarde.

Waar zijn woningen in de wijk voor verkocht?

Met koopsominformatie krijgt u:

  •  inzicht bij het verkopen van een woning
  •  een richting bij het bieden op een woning
  •  inzicht bij het vergelijken van de WOZ-waarde

Een goede richting bij het bieden op een woning

Dirk (27) en Ilse (29) zochten bijna een jaar lang naar een koopwoning in Zwolle. “Onze voorkeur ging uit naar de wijken rondom het centrum. Maar daar waren we niet de enige die zochten.” Wat zijn de woningen in die wijken waard? Wat zijn andere verkoopprijzen uit de afgelopen jaren? “Door koopsominformatie per postcodegebied op te vragen, kregen we inzicht. En dat gaf een goede richting bij het doen van een realistisch bod. Met als resultaat dat we nu gelukkige eigenaren zijn van een woning in de wijk van onze voorkeur.”  

Krijg een indicatie

Ontvang een overzicht van de verkoopprijzen van woningen in een postcodegebied naar keuze. Zo ontdekt u wat er betaald is per woning met dezelfde postcode en krijgt u een indicatie.

Meer over koopsominformatie