Wat is mijn huis waard?

Wat is mijn huis waard? Dat is een veelgestelde vraag van mensen die hun huis willen gaan verkopen. Onze informatie helpt een schatting te maken van uw woningwaarde. Vraag nu Koopsominformatie aan en ontvang de verkoopprijzen op van de laatst verkochte woningen in uw postcodegebied en vergelijk. In het overzicht staan alle verkoopprijzen van woningen en appartementen die dit jaar en 5 jaar eerder zijn gekocht door particulieren.

Bestel in webwinkel

Wat is mijn huis waard: andere mogelijkheden

Verkoopprijzen huizen in postcodegebied

Met de verkoopprijs van één of meerdere huizen in een postcodegebied kunt u de waarde van uw huis inschatten. Met Koopsominformatie kunt u ook globaal nagaan of de WOZ-waarde van uw woning reëel is.

Laatste verkoopprijs en waardeontwikkeling koophuizen

Bent u op zoek naar de laatste verkoopprijs van een huis? Dan kan Eigendomsinformatie uitkomst bieden. Hierin staat meestal vermeld welk bedrag in de meest recente verkoopakte staat vermeld. U kunt daarna met de prijsontwikkeling van huizen in Nederland inschatten wat de waarde op dit moment is.

Meer informatie over waarde

Het Woningrapport geeft u een compleet beeld van een huis. In het rapport staat de verkoopprijs, maar ook wie de eigenaar is, wat het bouwjaar van de woning is, de inhoud en oppervlakte en de ligging van het huis. Op basis van dit complete beeld kunt u zelf een globaal antwoord formuleren op de vraag ‘Wat is mijn huis waard?’. Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen erkent het Woningrapport als onderdeel van het taxatierapport en de aanvraag van de Nationale Hypotheek Garantie.

Gemakkelijk online bestellen

Voor het bestellen vult u in het startscherm van onze webwinkel de postcode en het huisnummer van de woning in. U kunt dan direct Koopsominformatie, Eigendomsinformatie of een Woningrapport bestellen. Na uw betaling ontvangt u per e-mail een link waarmee u de bestelde informatie kunt downloaden.

Naar webwinkel