Spelen met ruimtelijke vraagstukken? Move a Lot!

Game geschikt voor alle leeftijden!

Veel doen met weinig ruimte

In Nederland doen we veel met weinig ruimte. Hoe? Door het land slim in te richten. Het Kadaster gaat deze uitdaging dagelijks aan. Doe mee! Speel de game Move a Lot waarin kennis op het gebied van ruimtelijke vraagstukken wordt getest. Geschikt voor alle leeftijden!

Download in Google Playstore

Download in App Store

 

Wat is Move a Lot?

Move a Lot is een digitale puzzel. Ruil binnen een bepaalde tijd grond en realiseer daarmee ruimtelijke doelen. Een leuke manier om kennis te maken met de uitdagingen van het ruilen voor gebiedsontwikkeling. In de game doorloopt de speler verschillende levels waar telkens meer partijen en elementen worden geïntroduceerd. De in totaal 24 levels bevatten vraagstukken in de thema's landbouw, infrastructuur, vastgoed, water, energie en natuur.

Bekijk de trailer van de game op YouTube.

Bekijk de trailer van Move a Lot via YouTube (0.37 min).

Move a Lot draait op smartphones en tablets en is verkrijgbaar in de App Store en Google play

Het Kadaster en gebiedsontwikkeling

Om de ruimte in ons drukbevolkte land optimaal te gebruiken, moeten gebieden soms opnieuw ingericht worden. Of het nu gaat om de aanleg van een nieuwe weg of spoorlijn, om aanpassingen als gevolgen van milieueisen en klimaatverandering of om het realiseren van een woonwijk of nieuwe natuur. Voor al deze ruimtelijke ontwikkelingen is grond nodig.

We zijn ervan overtuigd dat het ontwikkelen van een gebied niet anders kan dan in een sterke samenwerkingsvorm waarin alle belangen vertegenwoordigd zijn. Het Kadaster is daarbij een onafhankelijke en betrouwbare partner. Wij brengen feiten en belangen snel in kaart, analyseren de problemen, denken mee over oplossingsscenario’s en borgen de rechtszekerheid.

Lees meer over het Kadaster.

Vraag en antwoord

Hebt u een vraag waarop u het antwoord niet kon vinden? Neem dan contact op met de klantenservice op telefoonnummer 088 - 183 22 00. Onze medewerkers zijn u op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur graag van dienst. Of stel uw vraag direct via het contactformulier.