Routebeschrijving naar kantoor Zwolle

Adres locatie Zwolle

Koggelaan 59
8017 JN Zwolle
Telefoon receptie: 088 - 183 20 03

Openbaar vervoer

Het Kadastergebouw ligt ongeveer 5 minuten lopen van het NS-station Zwolle. U neemt uitgang Zuid aan de achterzijde van het station en steekt het Lubeckplein schuin over naar links richting het stadskantoor. U loopt nu op de Koggelaan en na 100 meter is aan de linkerzijde de hoofdingang van het Kadastergebouw.

Auto

U neemt op de A28 (Utrecht-Groningen) afrit 18, Zwolle-Zuid.

Vanuit het noorden (Meppel/Groningen/Leeuwarden)

Onderaan afrit 18 bij de verkeerslichten de rotonde driekwart rondrijden, Ring Zuid richting Almelo volgen. U rijdt nu op de IJsselallee. Zie verder 'Vanaf de IJsselallee'.

Vanuit het zuiden (Amersfoort/Utrecht)

Onderaan de afrit 18, afslag Zwolle-Zuid bij de verkeerslichten op de rotonde direct rechts, Ring Zuid richting Almelo volgen. U rijdt nu op de IJsselallee. Zie verder 'Vanaf de IJsselallee'.

Vanaf de IJsselallee

Bij de derde verkeerslichten linksaf. Tweede weg rechts. U bevindt zich op de Koggelaan, na circa 300 meter bevindt zich het Kadaster aan de linkerkant.

Parkeren

Er is slechts beperkt parkeerruimte beschikbaar voor bezoekers. Voorbij het Kadaster volgt u de Koggelaan naar links en aan het eind wijzen 2 borden u op de parkeermogelijkheden. U kunt parkeren bij de Hanzelaan en bij het gebouw Pas de Deux (alleen parkeerdek). Voor beide parkeerterreinen geldt betaald parkeren. Gezien de gunstige ligging van het Kadaster adviseren we u gebruik te maken van het openbaar vervoer.