Routebeschrijving Kadaster kantoor Rotterdam

Adres locatie Rotterdam

George Hintzenweg 77
3068 AX Rotterdam
Telefoon receptie: 088 - 183 20 01

Openbaar vervoer

Metro

Op Centraal Station Rotterdam neemt u de metrolijn D (richting De Akkers) of E (richting Slinge). U stapt op metrostation Beurs over op de metrolijn A (richting Binnenhof) of B (richting Nesselande). U stapt uit op metrostation Alexander en loopt via de uitgang naar de Marten Meesweg. U volgt deze en houdt de spoorlijn aan uw rechterhand. Na 300 meter gaat u rechtsaf de G.H. Betzweg op. Na 50 meter gaat u linksaf de George Hintzenweg op. Na ca. 300 meter ziet u links het Kadaster (kantorencomplex De Lotus). Dit is totaal circa 10 minuten lopen.

Trein

Op Centraal Station Rotterdam neemt u de trein naar station Alexander. Als u de trein verlaat loopt u naar links en via een trap aan het eind van het perron loopt u naar de G.H. Betzweg. Ga onder het spoor door en neem de eerste weg rechts. Dit is de George Hintzenweg. Na ca. 300 meter ziet u links het Kadaster (kantorencomplex De Lotus). In totaal is het circa 8 minuten lopen.

Op Station Utrecht CS neemt u de trein naar station Rotterdam Alexander. Als u de trein verlaat loopt u naar rechts en via een trap aan het eind van het perron loopt u naar de G.H. Betzweg. Ga linksaf en neem daarna de eerste weg rechts. Dit is de George Hintzenweg. Na ca. 300 meter ziet u links het Kadaster (kantorencomplex De Lotus). In totaal is het circa 8 minuten lopen.

Auto

Vanuit richting Utrecht (A20)

Op de A20 richting Rotterdam neemt u afrit 16, Rotterdam Alexander/Capelle a/d IJssel. Sla aan het einde van de afrit linksaf. Neem de eerste weg rechts naar het bedrijventerrein George Hintzenweg. Het kantorencomplex De Lotus ligt na 500 meter rechts.

U meldt zich via de bel ‘Kadaster’ bij de bezoekersingang aan de meest linkerzijde van de oprit.

Vanuit richting Amsterdam/Den Haag (A13)

Op de A13 richting Rotterdam volgt u op het knooppunt Kleinpolderplein de A20 richting Utrecht. Volg op het knooppunt Terbregseplein de A20 richting Gouda/Utrecht. Op de ring Rotterdam (A20) neemt u afrit 16, Rotterdam Alexander/Capelle a/d IJssel. Sla aan het einde van de afrit rechtsaf. Neem de eerste weg rechts naar het bedrijventerrein George Hintzenweg. Het kantorencomplex De Lotus ligt na 500 meter rechts.

U meldt zich via de bel ‘Kadaster’ bij de bezoekersingang aan de meest linkerzijde van de oprit.

Vanuit richting Eindhoven/Breda (A16)

Op de A16 richting Den Haag volgt u op het knooppunt Terbregseplein de A20 richting Gouda/Utrecht. Op de ring Rotterdam (A20) neemt u afslag 16, Rotterdam Alexander/Capelle a/d IJssel. Sla aan het einde van de afrit rechtsaf. Neem de eerste weg rechts naar het bedrijventerrein George Hintzenweg. Het kantorencomplex De Lotus ligt na 500 meter rechts.

U meldt zich via de bel ‘Kadaster’ bij de bezoekersingang aan de meest linkerzijde van de oprit.

Parkeren

Voor De Lotus zijn een aantal bezoekersplaatsen voor het Kadaster gereserveerd.