Routebeschrijving naar kantoor Groningen

Adres locatie Groningen

Emmasingel 4
9726 AH Groningen
Telefoon receptie: 088 - 183 20 04

Openbaar vervoer

U komt met de trein of bus aan op het Centraal Station Groningen. De looptijd naar het Kadaster is ongeveer 5 minuten. U loopt over het stationsplein aan de centrumzijde van het station naar links. De Stationsweg gaat na het kruispunt met verkeerslichten over in de Emmasingel. Aan uw linkerzijde is de hoofdingang van het Kadastergebouw.

Auto

Vanuit richting Leeuwarden/Drachten (A7)

U neemt op de A7 afrit 36, dit is Ring Groningen-West richting Bedum. De rotonde neemt u driekwart en rijdt richting Bedum en Zuidhorn. Vervolgens neemt u afrit Zeeheldenbuurt Peizerweg. Over het spoor gaat u rechtsaf de Peizerweg op. Aan het einde van de Peizerweg gaat u linksaf de Paterswoldseweg op. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf de Eeldersingel op. Na de brug gaat deze weg over in de Emmasingel.

Vanuit richting Assen (A28) en Hoogezand/Winschoten (A7)

U houdt richting Julianaplein aan. Als u het knooppunt Julianaplein nadert, volgt u de borden richting Centrum. U gaat bij de eerste verkeerslichten linksaf de Emmasingel op.

Parkeren

Er is bij het Kadastergebouw geen parkeerruimte beschikbaar voor bezoekers. Betaald parkeren is mogelijk in parkeergarage Westerhaven, Westerhaven 17, 9711 AC Groningen. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar het Kadaster. Op Westerhaven loopt u naar links richting Eeldersingel. Na de brug gaat deze weg over in de Emmasingel. Aan uw rechterhand is de hoofdingang van het Kadastergebouw.

Gezien de gunstige ligging van het Kadaster adviseren we u gebruik te maken van het openbaar vervoer.