Routebeschrijving naar kantoor Eindhoven

Adres locatie Eindhoven

Kennedyplein 101
5611 ZS Eindhoven
Telefoon receptie: 088 - 183 20 05

Openbaar vervoer

Het Kadaster is door de ligging naast centraal station Eindhoven en het regionale busstation uitstekend bereikbaar. U verlaat het station via de Noord uitgang (busstation) en loopt rechtsaf langs het Kadastergebouw richting het Kennedyplein naar de hoofdingang.

Auto

Vanuit de richting Den Bosch (A2)

Ga op de A2 bij het knooppunt Ekkersweijer de A58 op richting Helmond/Son en Breugel. U neemt afrit 6 en 7 richting Eindhoven/Centrum/Helmond. Dan afrit 7 richting Helmond. U komt dan op de John F. Kennedylaan, richting Eindhoven Centrum. Aan het einde van de Kennedylaan kiest u de linkerrijstrook en gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor. U komt dan uit bij de parkeergarage.

Vanuit de richting Nijmegen (A50)

Volg de A50 richting Eindhoven. Neem afslag 6 (Ekkersrijt) Houd nu richting Eindhoven/Centrum/Helmond aan. U komt dan op de John F. Kennedylaan, richting Eindhoven Centrum. Aan het einde van de Kennedylaan kiest u de linkerrijstrook en gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor. U komt dan uit bij de parkeergarage.

Vanuit de richting Tilburg (A58)

Volg de A58 richting Eindhoven/Helmond/Noord (A50). U neemt afslag 6 en 7 richting Eindhoven/Helmond/Son en Breugel. Dan afrit 7 richting Helmond. U komt dan op de John F. Kennedylaan op richting Eindhoven Centrum. Aan het einde van de Kennedylaan kiest u de linkerrijstrook en gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor. U komt dan uit bij de parkeergarage.

Vanuit de richting Venlo (A67)

Neem op de A67 de N2 richting Eindhoven. Neem de afrit Eindhoven centrum en ga onderaan de afrit bij de verkeerslichten rechtsaf. Op de rotonde 'Floraplein' gaat u rechtdoor (tweede afslag) naar de Leenderweg. Deze weg loopt over in de Stratumsedijk. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf de Vestdijk op. U blijft rechtdoor rijden. Na de Vestdijktunnel (Spoortunnel) gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Fellenoord op. Aan de rechterkant ziet u station Eindhoven en het Kadaster met daaronder de parkeergarage.

Vanuit de richting Maastricht (A2)

Neem vanaf de A2 de N2 richting Eindhoven. Neem de afrit Eindhoven centrum door rechtdoor te gaan bij de rotonde als u aankomt in Eindhoven. Op de rotonde 'Floraplein' gaat u rechtdoor (tweede afslag) naar de Leenderweg. Deze weg loopt over in de Stratumsedijk. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf de Vestdijk op. U blijft rechtdoor rijden. Na de Vestdijktunnel (Spoortunnel) gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Fellenoord op. Aan de rechterkant ziet u station Eindhoven en het Kadaster met daaronder de parkeergarage.

Vanuit de richting Antwerpen (A67)

Neem op de A67 de N2. Neem de afrit Waalre/Valkenswaard/Centrum/Stratum. Onderaan de afrit gaat u bij het verkeerslicht linksaf en neemt u de N69: Aalsterweg. Aan het einde van de Aalsterweg gaat u bij de verkeerslichten linksaf de Stratumsedijk op. Bij de tweede verkeerslichten gaat u rechts de Hertogstraat op die overgaat in de Vestdijk. U blijft rechtdoor rijden. Na de Vestdijktunnel (Spoortunnel) gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Fellenoord op. Aan de rechterkant ziet u station Eindhoven en het Kadaster met daaronder de parkeergarage.

Parkeren

U kunt (betaald) parkeren in de parkeergarage Kennedy Business Center onder het Kennedyplein, ingang aan de Fellenoord. In de parkeergarage staat de ingang van het Kadaster aangegeven. Gezien de gunstige ligging van het Kadaster adviseren we u gebruik te maken van het openbaar vervoer.