Routebeschrijving naar kantoor Amsterdam

Openbaar vervoer

Trein

Het Kadaster is uitstekend te bereiken via het openbaar vervoer. Ons pand bevindt zich op 2 minuten lopen schuin tegenover het station Sloterdijk in Amsterdam. Vanaf het perron volgt u het bord Stationshal en vervolgens het bord Via Voorplein 150 m. U komt dan op het Orlyplein (voorzijde station). Schuin links aan de overkant ziet u Mercure Hotel. In dit gebouw is het Kadaster gevestigd, Naritaweg 3. De ingang bevindt zich naast de ingang van het Mercure Hotel.

Metro

U neemt lijn 50 richting Isolatorweg vanaf Gein. Deze rijdt onder andere langs Station Amsterdam Zuid en Station Lelylaan. U stapt uit op Station Sloterdijk. Vanaf het perron volgt u het bord Stationshal en vervolgens het bord Via Voorplein 150 m. U komt dan op het Orlyplein (voorzijde station). Schuin links aan de overkant ziet u Mercure Hotel. In dit gebouw is het Kadaster gevestigd, Naritaweg 3. De ingang bevindt zich naast de ingang van het Mercure Hotel.

Tram

U neemt lijn 12 vanaf het station Amstel en stapt uit op station Sloterdijk. Vervolgens neemt u de trap aan de linkerzijde naar boven. U komt dan op het Orlyplein (voorzijde station). Schuin links aan de overkant ziet u Mercure Hotel. In dit gebouw is het Kadaster gevestigd, Naritaweg 3. De ingang bevindt zich naast de ingang van het Mercure Hotel.

Bus

Er rijden verschillende buslijnen richting of naar station Sloterdijk in Amsterdam. De lijnen 15 (vanaf Station Zuid), 19 (vanaf Station Lelylaan) en 48 (langs Centraal Station) gaan naar Sloterdijk (eindhalte). En er rijden intercitylijnen; 82 (vanuit IJmuiden aan Zee) en 85 (vanuit Wormerland) naar station Sloterdijk. U komt dan op het Orlyplein (voorzijde station). Schuin links aan de overkant ziet u Mercure Hotel. In dit gebouw is het Kadaster gevestigd, Naritaweg 3. De ingang bevindt zich naast de ingang van het Mercure Hotel.

Auto

Vanuit de richting Den Haag (A4)

Op de A4 komt u langs het knooppunt Badhoevedorp richting Amsterdam. Op het knooppunt De Nieuwe Meer houdt u de A10 richting Zaandam aan. U bevindt zicht nu op de Ring A10 West. Op de A10 neemt u de afrit S103 en gaat u aan het einde van de afrit linksaf de Haarlemmerweg (N200) op, richting station Sloterdijk (P+R)/Haarlem. Na het tweede verkeerslicht gaat u rechtsaf de Radarweg op. Bij het eerstvolgende verkeerslicht neemt u de eerste afslag links. U bevindt zich nu op de Arlandaweg. Aan het einde van de weg gaat u rechtsaf de Barajasweg op, waar u gelijk aan de rechterkant op de hoek Mercure Hotel ziet. U volgt de Barajasweg en neemt de eerste oprit naar rechts. U bevindt zich nu aan de achterzijde van het gebouw. * zie parkeren.

Vanuit de richting Utrecht (A2)

Op de A2 houdt u bij het knooppunt Amstel de A10 richting Den Haag (afrit S101 t/m S109) aan en u rijdt vervolgens rechtdoor de Ring Amsterdam A10 Zuid op. U blijft de ringweg vervolgen tot afslag S103 en gaat aan het einde van de afrit linksaf de Haarlemmerweg (N200) op richting station Sloterdijk (P+R)/Haarlem. Na het tweede verkeerslicht gaat u rechtsaf de Radarweg op. Bij het eerstvolgende verkeerslicht neemt u de eerste afslag links. U bevindt zich nu op de Arlandaweg. Aan het einde van de weg gaat u rechtsaf de Barajasweg op, waar u gelijk aan de rechter kant op de hoek Mercure Hotel ziet. U volgt de Barajasweg en neemt de eerste oprit naar rechts. U bevindt zich nu aan de achterzijde van het gebouw. * zie parkeren.

Vanuit de richting Amersfoort/Hilversum (A1)

Op de A1 houdt u bij het knooppunt Watergraafsmeer de A10 richting Den Haag aan (ringweg oost). U blijft de ringweg vervolgen tot afslag S103 en gaat aan het einde van de afrit linksaf de Haarlemmerweg (N200) op richting station Sloterdijk (P+R)/Haarlem. Na het tweede verkeerslicht gaat u rechtsaf de Radarweg op. Bij het eerstvolgende volgende verkeerslicht neemt u de eerste afslag links. U bevindt zich nu op de Arlandaweg. Aan het einde van de weg gaat u rechtsaf de Barajasweg op, waar u gelijk aan de rechter kant op de hoek Mercure Hotel ziet. U volgt de Barajasweg en neemt de eerste oprit naar rechts. U bevindt zich nu aan de achterzijde van het gebouw. * zie parkeren.

Vanuit de richting Purmerend/Zaandam (A7/A8)

Op de A7/A8 houdt u bij Purmerend richting Zaandam aan. Vanaf het knooppunt Zaandam volgt u de A8 richting Amsterdam (en gaat u rechtdoor de A8 op). Op het knooppunt Coenplein volgt u de A10 richting Den Haag (en gaat u vervolgens rechtdoor de A10 op). Na 3,5 kilometer neemt u afrit S102, afslag Westpoort 3000-9000 en gaat u na 350 meter rechtsaf de Basisweg op. Na het derde verkeerslicht gaat u linksaf de Radarweg op. Daar gaat u onder het spoor door en gelijk de tweede straat rechts de Arlandaweg op, aan het einde weg gaat u rechtsaf de Barajasweg op, waar u gelijk aan de rechterkant op de hoek Mercure Hotel ziet. U volgt de Barajasweg en neemt de eerste oprit naar rechts. U bevindt zich nu aan de achterzijde van het gebouw. * zie parkeren.

Parkeren

Parkeerplaatsen bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw. U kunt uw auto in de daarvoor beschikbare plaatsen parkeren bij Mercure Hotel als u hebt gereserveerd. Er is slechts beperkt parkeerruimte beschikbaar. Gezien de gunstige ligging van Mercure Hotel bij het station Sloterdijk adviseren wij u gebruik te maken van het openbaar vervoer.