Routebeschrijving naar kantoor Apeldoorn (De Grift)

Adres hoofdkantoor Kadaster De Grift

Hofstraat 110
7311 KZ Apeldoorn
Algemeen telefoonnummer: 088 - 183 20 00

Openbaar vervoer

Vanaf het NS-station

Het Kadastergebouw 'De Grift' ligt op ongeveer 800 meter van het NS-station Apeldoorn. Neem vanuit het station 'Uitgang Centrum'. Daarna loopt u links het Stationsplein af. Dan slaat u rechtsaf de Hoofdstraat in. Deze volgt u tot de McDonalds. Hier slaat u linksaf de Hofstraat in. Aan het einde ziet u rechts het 14 etages hoge witte Kadastergebouw.

Buslijnen

Buslijn 1 Gelre Ziekenhuis, lijn 2 Apenheul, lijn 6 Rijkskantoren, lijn 7 Orden, lijn 12 Ugchelen, lijn 18 Componistenkwartier en lijn 43 Arnhem, rijden langs de Grift. Uitstappen bij de halte Hoofdstraat.

Auto

Vanuit richting Amersfoort (A1)

U neemt op de A1 afrit 19, afslag Hoenderloo. Aan het eind van afrit 19 rechts, onder de snelweg door de Europaweg op. Zie verder ‘Vanaf de Europaweg’.

Vanuit richting Deventer (A1)

U neemt op de A1 afrit 19, afslag Hoenderloo. Aan het eind van afrit 19 links de Europaweg op. Zie verder ‘Vanaf de Europaweg’.

Vanuit richting Arnhem/Zwolle (A50)

Op de A50 gaat u bij het knooppunt Beekbergen richting Amersfoort (A1). Daarna neemt u afrit 19, afslag Hoenderloo. Aan het eind van afrit 19 links de Europaweg op. Zie verder ‘Vanaf de Europaweg’.

Vanaf de Europaweg

U rijdt de Europaweg uit tot aan de 3e verkeerslichten. Daar gaat u links (Koning Stadhouderlaan) onder het spoor door. Vervolgens bij de eerste verkeerslichten rechts (Prins Willem Alexanderlaan). Daarna gaat u bij de stoplichten naar rechts (Kalverstraat). U rijdt bij de eerste verkeerslichten rechtdoor (Molenstraat-centrum). Bij de tweede verkeerslichten gaat u links (Havenweg). Aan het eind van de Havenweg gaat u links richting de Stadskade, waarna u aan het eind de ingang van parkeergarage Koningshaven ziet. 

Parkeren

Parkeergarage Koningshaven

U kunt uw auto parkeren in parkeergarage Koningshaven in Apeldoorn.

Parkeergarage Koningshaven
Stationsstraat 94 (navigatieadres: Havenweg)   
7311 NV Apeldoorn   

Gebruikt u een navigatiesysteem? Dan kunt u het beste kiezen voor een route via de Havenweg in Apeldoorn.

Na het verlaten van de parkeergarage loopt u vanaf de uitgang aan de Stationsstraat de tegenovergelegen Kanaalstraat in. Deze straat loopt na ongeveer 200 meter over in de Hofstraat. U vindt het Kadaster aan het eind van de Hofstraat. Het Kadastergebouw ‘De Grift’ is een wit gebouw van 14 etages hoog.

Bent u door een medewerker van het Kadaster aangemeld bij de receptie? Ga bij het verlaten van het Kadastergebouw dan langs de receptie voor een uitrijkaart.