Wat kan ik met Mijn Kadaster?

Met Mijn Kadaster hebt u als zakelijke klant toegang tot de online diensten van het Kadaster en kunt u online producten bestellen. Welke mogelijkheden Mijn Kadaster u allemaal biedt, ziet u in onderstaande instructiefilmpjes. Bekijk ook de webinar Mijn Kadaster en Kadaster-on-line

1. Mijn Kadaster standaardabonnement

Met het standaardabonnement hebt u toegang tot Kadaster-on-line en Kadata internet. Met Kadaster-on-line kunt u kadastrale en hypothecaire informatie online aanvragen en inzien. Via Kadata internet kunt u vastgoedinformatie online aanvragen en inzien.

2. Instructiefilm Kadastrale kaart opvragen

In Mijn Kadaster kunt u snel en gemakkelijk een kadastrale kaart opvragen. Op deze kaart staan de kadastrale perceelgrenzen, de perceelnummers, de belangrijkste bebouwing en de straatnamen en huisnummers. Als u op de volgende afbeelding klikt, opent een filmpje over Kadastrale kaart in YouTube.

3. Instructiefilm Kadastraal bericht persoon opvragen

Met het Kadastraal bericht persoon hebt u een overzicht van objecten waarbij een natuurlijk of niet natuurlijk persoon (zoals een BV) betrokken is. Als u op de volgende afbeelding klikt, opent een filmpje over Kadastraal bericht persoon in YouTube.

4. Instructiefilm (kopie) Akte (afschrift uit de registers) opvragen

Via Mijn Kadaster kunt u kopie├źn van akten opvragen. Bijvoorbeeld de akte van overdracht of een hypotheek. Er zijn verschillende manieren om een afschrift te vinden. Een uitleg over het bestellen vindt u in de volgende instructiefilm op YouTube.

5. Instructiefilm Kadastraal of hypotheekinformatie (hypothecair bericht object) opvragen

In een Kadastraal bericht object staat informatie over een kadastraal perceel of appartementsrecht. Hypotheekinformatie geeft informatie over hypotheken of beslagen die geregistreerd staan op een kadastraal perceel. Als u op de volgende afbeelding klikt, opent de instructiefilm op YouTube.

Bekijk ook de handleidingen Mijn Kadaster over, onder meer, Kadata internet.

Meer instructiefilmpjes

Meer instructiefilmpjes krijgt u te zien als u op de volgende linkjes klikt:

Wilt u toegang tot de online diensten van het Kadaster, producten bestellen of informatie over onze producten? Ga dan naar Mijn Kadaster.