Wat kan ik met Mijn Kadaster?

Met Mijn Kadaster hebt u als zakelijke klant toegang tot de online diensten van het Kadaster en kunt u online producten bestellen. Welke mogelijkheden Mijn Kadaster u allemaal biedt, ziet u in onderstaande instructiefilmpjes. Bekijk ook de webinar Mijn Kadaster en Kadaster-on-line

1. Mijn Kadaster standaardabonnement

Met het standaardabonnement hebt u toegang tot Kadaster-on-line en Kadata internet. Met Kadaster-on-line kunt u kadastrale en hypothecaire informatie online aanvragen en inzien. Via Kadata internet kunt u vastgoedinformatie online aanvragen en inzien.

2. Instructiefilm Kadastrale kaart opvragen

In Mijn Kadaster kunt u een snel en gemakkelijk een kadastrale kaart opvragen. Op deze kaart staan de kadastrale perceelgrenzen, de perceelnummers, de belangrijkste bebouwing en de straatnamen en huisnummers.

3. Instructiefilm Kadastraal bericht persoon opvragen

Met het Kadastraal bericht persoon hebt u een overzicht van objecten waarbij een natuurlijk of niet natuurlijk persoon (zoals een BV) betrokken is.

4. Instructiefilm (kopie) Akte (afschrift uit de registers) opvragen

Via Mijn Kadaster kunt u kopie├źn van akten opvragen. Bijvoorbeeld de akte van overdracht of een hypotheek. Er zijn verschillende manieren om een afschrift te vinden. Een uitleg over het bestellen vindt u in de instructiefilm.

5. Instructiefilm Kadastraal of hypotheekinformatie (hypothecair bericht object) opvragen

In een Kadastraal bericht object staat informatie over een kadastraal perceel of appartementsrecht. Hypotheekinformatie geeft informatie over hypotheken of beslagen die geregistreerd zijn op een kadastraal perceel.

Bekijk ook de handleidingen Mijn Kadaster over, onder meer, Kadata internet.

Meer instructiefilmpjes

Naar Mijn Kadaster