Welke grens steek jij over bij de SuperSelfie tijdens de Nijmeegse Vierdaagse?

Welke grens steek jij over?

Je vindt ons dit jaar van zondag 15 t/m vrijdag 20 juli met een podium en grote LED schermen op de Wedren in Nijmegen. Maak een SuperSelfie op het podium: een panoramisch filmpje waarbij de camera op meer dan honderd meter afstand een foto maakt van jou en de door jou uitgekozen omgeving (Nederland, Colombia of Nepal). De SuperSelfie kan je dan zelf weer gebruiken om te plaatsen op je social media. Welke grens steek jij over bij de SuperSelfie?

Klik op de afbeelding om onze YouTube-video van de Vierdaagse te bekijken

Bekijk de video over de SuperSelfie op YouTube (0:59 sec)

Ontheemd

Naast feitjes onderweg en de routekaarten tijdens de Vierdaagse doen we nog veel meer. Kijk maar eens naar onze film ‘Ontheemd’ op Youtube. Naast Nederland brengt de film Colombia en Nepal in beeld, waar landrechten nog in de kinderschoenen staan.

Routepartner

Het Kadaster is al vele jaren routepartner van de Vierdaagse. Voor de Vierdaagse zijn wij de logische partij om mee samen te werken als het gaat om routegegevens. Het Kadaster is immers dé organisatie die gegevens registreert en verstrekt over Nederland: wat is van wie en waar ligt de grens? Ook dit jaar tonen wij meerdere feitjes over het gebied op de routes waar de duizenden wandelaars lopen. Deze feitjes kun je terugvinden op de website van arcgis in de story maps. 

Challenge

Bekijk de film, bekijk de story maps, beantwoord de vragen en doe mee aan de challenge over landrechten. Je maakt kans op een reischeque van € 100,- of één van de andere leuke prijzen!

Doe mee aan de challenge over Landrechten!