Aanmelden Mijn Kadaster

Meld u aan en bestel snel en voordeliger online producten

Voordelen 

Bent u een zakelijke klant van het Kadaster en maakt u regelmatig gebruik van onze producten en diensten? Meld u dan aan voor Mijn Kadaster. Met Mijn Kadaster kunt u snel online producten bestellen en de status van uw bestellingen bekijken. Voor sommige producten betaalt u bovendien minder. 

Aanmelden Mijn Kadaster kosteloos

U kunt via Mijn Kadaster toegang krijgen tot diverse betaalde en onbetaalde diensten.

  • Kadaster-on-line en Kadata Internet (alleen samen af te nemen)
  • Kadaster Archiefviewer

Bij onbetaalde diensten kunt u denken aan BAG en KLIC.

Aanmelden Mijn Kadaster 

Of bekijk onze andere bestelmogelijkheden:

Hebt u al een abonnement op Mijn Kadaster? Dan kunt u uw bestaande abonnement uitbreiden met de betaalde diensten Kadaster-on-line en Kadata Internet. U betaalt hiervoor een bedrag vanaf 32,40 per jaar.

Aanmelden Mijn Kadaster met Kadaster-on-line en Kadata Internet

Hebt u al een abonnement op Mijn Kadaster? Dan kunt u uw bestaande abonnement uitbreiden met Kadaster Archiefviewer. U betaalt 2,60 per maand (aansluitkosten 98,- ).

Aanmelden Mijn Kadaster met Kadaster Archiefviewer

U kunt Mijn Kadaster aanvragen voor toegang tot BAG. Hebt u al een abonnement op Mijn Kadaster? Dan wordt uw bestaande abonnement uitgebreid met BAG-functionaliteit.

Aanmelden Mijn Kadaster met BAG

Bent u grondroerder of netbeheerder? Dan kunt u KLIC-meldingen of Oriëntatieverzoeken ook doorgeven via Mijn Kadaster. U gebruikt uw DigiD om u aan te melden.  

Aanmelden Mijn Kadaster met KLIC

Meerdere gebruikers en 1e beheerder

Met een abonnement op Mijn Kadaster kunnen meerdere gebruikers (tegelijkertijd) gebruikmaken van onze online producten en diensten. Binnen uw organisatie wijst u een 1e beheerder van Mijn Kadaster aan.

De 1e  beheerder:

  • is aanspreekpunt voor het Kadaster
  • mag gebruikers toevoegen en verwijderen
  • kan gebruikersgegevens wijzigen
  • bepaalt voor elke gebruiker de toegangsrechten

Vraag en antwoord

Een abonnement op Mijn Kadaster is kosteloos. U kunt tegen betaling toegang krijgen tot de volgende diensten: 

  • Kadaster-on-line: online kadastrale en hypothecaire informatie aanvragen en inzien. Bij een abonnement op Kadaster-on-line krijgt u ook toegang tot Kadata Internet. U vindt meer informatie op de pagina Aanmelden Kadaster-on-line.

  • Kadata Internet: online vastgoedinformatie aanvragen en inzien. Bij een abonnement op Kadata Internet krijgt u ook toegang tot Kadaster-on-line. U vindt meer informatie op de pagina Aanmelden Mijn Kadaster.

  • Kadaster Archiefviewer: vanuit huis historisch onderzoek doen in de kadastrale archieven. U vindt meer informatie op de pagina Kadaster Archiefviewer

Na ontvangst van uw aanvraag sturen wij u binnen 5 werkdagen een inlogcode en een wachtwoord. Hiermee hebt u toegang tot Mijn Kadaster.

Uw abonnement bij Mijn Kadaster loopt door tot u opzegt. Dit kan met het opzegformulier Mijn Kadaster.

Wanneer u een betaald abonnement hebt voor bepaalde diensten, dan zit hier een looptijd aan. Dit kan per dienst verschillen. Het kan zijn dat uw abonnement op een dienst jaarlijks wordt verlengd totdat u het abonnement opzegt.

U kunt uw abonnement op Mijn Kadaster op ieder gewenst moment opzeggen. Maak hiervoor gebruik van het opzegformulier Mijn Kadaster.

Hebt u een betaald abonnement voor bepaalde diensten? Voor Kadaster-on-line en Kadata Internet geldt dat abonnementen altijd tot 31 december lopen. Het jaar erop begint automatisch het nieuwe abonnement. Wilt u een abonnement op een betaalde dienst opzeggen? Doet u dit dan voor het einde van het kalenderjaar met het opzegformulier Mijn Kadaster. Uw abonnement op Mijn Kadaster stopt pas als ook het abonnement op de betaalde dienst afloopt.

Kijk op de pagina Mijn Kadaster Vraag en antwoord.

Hebt u een vraag waarop u het antwoord niet kon vinden? Neem dan contact op met de klantenservice op telefoonnummer 088 - 183 22 00. Onze medewerkers zijn u op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur graag van dienst. Of stel uw vraag direct via het contactformulier.