Startpagina financiële sector

In de financiële sector gaat het vaak om belangrijke beslissingen en grote bedragen. U handelt wellicht hypotheekaanvragen af, investeert in vastgoed of wilt een gedegen risico-inschatting kunnen maken. Het Kadaster helpt u hierbij helpen met betrouwbare vastgoedinformatie en -cijfers. Dat doen we met ons Vastgoed Dashboard en producten zoals Eigendomsinformatie en Hypotheekinformatie.

Storing en onderhoud

0 meldingen van gepland onderhoud

0 gemelde storingen

Vastgoedinformatie

Wilt u meer weten over de vastgoedmarkt en bijbehorende cijfers? Op onze themapagina vindt u alle relevante informatie bij elkaar.

Klantenservice Kadaster

Hebt u vragen? Stel ze gerust aan onze specialisten. We helpen u graag op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuws

Nieuws item: Koopwoningen ruim 9% duurder in januari

Bestaande koopwoningen waren in januari 2021 9,3% duurder dan in januari 2020. Dat is de grootste prijsstijging in ruim 2 jaar.

Lees artikel

Agenda

Vraag en antwoord

  • Wachtwoord vergeten voor Mijn Kadaster? Klik op het inlogscherm van Mijn Kadaster, op de link  'wachtwoord vergeten’. De volgende stappen wijzen zich vanzelf. 
  • Inlogcode vergeten? (Dit is het eerste invulveld.) Neem contact op met de beheerder van uw organisatie om uw inloggegevens te herstellen.
  • Als u in het verleden geen e-mailadres bij uw account heeft opgegeven, dan moet u om uw wachtwoord of inlogcode te herstellen, contact opnemen met de beheerder van uw organisatie. (Voeg uw e-mailadres toe in uw account om in de toekomst uw wachtwoord zelf te beheren. Dit kan via het menu ‘Service’)
  • Bent u een beheerder en bent u uw wachtwoord vergeten?  Beheerders kunnen nu ook zelf hun wachtwoord herstellen via de link ‘wachtwoord vergeten’ op het inlogscherm.
  • Hebt u vragen over uw inlogcode of wachtwoord? Neem dan contact met ons op.

Kijk voor meer informatie op de pagina Tarieven.

Kijk voor meer informatie op de pagina Klachten en bezwaren.

U kunt webinars terugkijken op de pagina Webinars. Ga naar de agenda voor de geplande webinars.