Nieuws

Lees hier het laatste nieuws.

16 september 2020

Data voor de buurt stimuleert duurzaamheid

Hoe betrek je bewoners bij het verbeteren van hun leefomgeving? Wij hielpen bij de ontwikkeling van een buurtapp met data uit de buurt.

Lees artikel

07 september 2020

Nederland langs lat internationale richtlijnen

Hoe zorgen we ervoor dat we dezelfde taal spreken als andere landen over landadministratie? De directeur van Kadaster International geeft uitleg.

Lees artikel

21 augustus 2020

Koopwoningen ruim 7% duurder in juli

Bestaande koopwoningen waren in juli 7,4% duurder dan in juli 2019. Dit blijkt uit onderzoek naar de prijsontwikkeling van bestaande particuliere koopwoningen in Nederland van het CBS en het Kadaster.

Lees artikel

31 juli 2020

Koopwoningen 7,6% duurder in juni

Bestaande koopwoningen waren in juni 7,6% duurder dan in juni 2019. De prijsstijging is nagenoeg hetzelfde als in de voorgaande maand.

Lees artikel

20 juli 2020

Woningen buiten de stad meer in trek

Maakt thuiswerken wonen buiten de stad aantrekkelijker voor woningkopers, omdat de reisafstand er minder toe doet? We duiken de cijfers in.

Lees artikel

10 juli 2020

Prijzen nieuwbouwwoningen stijgen opnieuw minder hard

De prijsstijgingen van nieuwbouwkoopwoningen worden sinds begin 2018 gemiddeld steeds lager. Dit blijkt uit de nieuwste cijfers van het Kadaster en het CBS.

Lees artikel

29 juni 2020

Internationale Dag van de Tropen: regiomanager vertelt

In het kader van de Internationale Dag van de Tropen spraken wij Haico van der Vegt, onze regiomanager in Azië, over zijn ervaringen in de tropen.

Lees artikel