Kadaster RSS Feeds BRK Levering

Bewaartermijn mutatiebestanden BRK Levering van 1 jaar naar 3 maanden

Mutatiebestanden met wijzigingen die vanaf 1 juli 2017 in de Basisregistratie Kadaster zijn ingeschreven worden 3 maanden bewaard op onze downloadservice.

Einddatum bepaalde waardes in waardelijsten negeren

Het Kadaster publiceert alle waardelijsten op www.kadaster.nl/waardelijsten. Sommige waarden in enkele waardelijsten hebben de einddatum 2017-07-01 en dat is niet juist.

RSS feeds verhuizen naar nieuwe URL

Onze RSS feeds verhuizen naar een nieuwe URL. Abonneer u maandag 17 oktober opnieuw om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Onjuiste verwijzing naar grondperceel vanuit appartementsrechten

We hebben de appartementsrechten waarbij dit probleem voorkomt geïdentificeerd. Hiervan staan de mutaties klaar in de downloadomgeving in Mijn Kadaster.

Stabiliteit downloadservice BRK Levering

Onze downloadservice GDS2 levert momenteel niet de gewenste stabiliteit. Het kan voorkomen dat u tijdens het ophalen van berichten foutmeldingen ontvangt.

Persoonsgegevens in ‘BRK Levering stand’

Binnenkort ontvangt u actuele natuurlijke persoonsgegevens bij een standlevering van BRK Levering.

Levertijd BRK Levering jaarafsluiting 2016

Het Kadaster levert dagelijks mutaties van BRK Levering. De maximale levertijd is 15 werkdagen, in de praktijk leveren we mutaties vaak binnen twee weken.

BRK Levering stand met actuele persoonsgegevens

Wij hebben onlangs een wijziging doorgevoerd. Hierdoor kunnen we nu actuele persoonsgegevens leveren bij een standlevering van BRK Levering.

Overzicht mutaties downloadservice BRK Levering

Om zeker te weten dat u geen mutaties heeft gemist kunt u voor uw abonnement een overzicht mutaties downloadservice BRK Levering opvragen bij het Kadaster.