Handige links - Kadaster.nl
Zoekresultaat
WOZ-waarde van uw huis
U kunt de WOZ-waarde van uw huis inzien via het WOZ-waardeloket. De WOZ-waarde wordt ieder jaar door uw gemeente vastgesteld.
Naar WOZ-waardeloket.nlOpenbaarheid en privacy
Wilt u meer weten over de wijze waarop het Kadaster omgaat met Openbaarheid en privacy?
Naar Openbaarheid en privacyZelf historisch onderzoek doen

Wilt u historisch onderzoek doen in de kadastrale archieven? In ons archief vindt u onder andere kadastrale leggers, Hulpkaarten en Veldwerken.
Naar pagina Zelf historisch onderzoek doenOnderzoek doen in het hoger onderwijs

Studenten kunnen standaard producten tegen een sterk gereduceerde prijs aanvragen. Ook kunnen zij zelf onderzoek doen in de kadastrale archieven.
Naar pagina Onderzoek hoger onderwijsLesgeven in het basisonderwijs

Speciaal voor het basisonderwijs zijn er lesmodules over aardrijkskunde en geo-informatie. De lesmodules zijn te vinden op de website van EduGIS, het platform voor geo-informatietechnologie in het onderwijs.
Naar Lesgeven in het basisonderwijsStoring / onderhoud
Op onze zakelijke site vindt u een overzicht van ons gepland onderhoud en de storingen van alle Kadaster-registraties.
Storing / onderhoudAdressen
Een overzicht van bezoekadressen van het Kadaster en adressen voor het inleveren en toesturen van stukken.
AdressenKosten en financiering
Bij een verbouwing komen er veel vragen op u af. Hoe kunt u die bijvoorbeeld financieren? Vereniging Eigen Huis zet het voor u op een rij.
Naar Eigenhuis.nlRaad van bestuur

Het Kadaster wordt aangestuurd door een raad van bestuur en bestaat uit de voorzitter en een lid raad van bestuur.
Naar pagina Raad van bestuurRegionaal historische centra
In elke provinciehoofdstad zijn rijksarchieven, met archieven van het Kadaster. Op de website van het Nationaal Archief leest u meer.
Naar Nationaalarchief.nlAanbestedingen

Het Kadaster is gebonden aan de Europese Aanbestedingsrichtlijnen. Alle opdrachten boven het Europese drempelbedrag voeren wij volgens deze regelgeving uit.
Naar pagina AanbestedingenBrief (kennisgeving) ontvangen
Hebt u een kennisgeving van het Kadaster ontvangen? Dat betekent dat er iets is gewijzigd in de registratie van uw perceel. Klopt de informatie? Dan hoeft u niets te doen. Denkt u dat de informatie niet klopt? Laat het dan weten via een bezwaarschrift.
Naar Brief (kennisgeving) ontvangenLesgeven in het middelbaar onderwijs

Speciaal voor het middelbaar onderwijs zijn er lesmodules over aardrijkskunde en geo-informatie. De lesmodules zijn te vinden op de website van EduGIS, het platform voor geo-informatietechnologie in het onderwijs.
Naar Lesgeven in het middelbaar onderwijsChecklists, weetjes en verhalen
Tussen de WOZ- en de marktwaarde zit soms een groot verschil. Meestal is de vraagprijs van een huis iets hoger. Wilt u een goed bod kunnen doen? Ken dan de waarde van de woning.
Naar Funda.nlVerjaring nagaan en inschrijven
Gebruikt u al vele jaren een stuk grond alsof het van u is? Dan kan het zijn dat u door verjaring eigenaar bent geworden. Ook als een boom, struik of heg al lange tijd te dicht bij de erfgrens staat zonder dat daar bezwaar tegen is gemaakt, kan er sprake zijn van verjaring.
Naar Verjaring nagaan en inschrijvenErfenis woning, boot of grond inschrijven
Hebt u een huis, stuk grond of een boot geërfd? Laat de notaris een verklaring van erfrecht inschrijven bij het Kadaster. U staat dan vermeld als eigenaar in de kadastrale registratie.
Naar Erfenis woning, boot of grond inschrijvenWaar vind ik vacatures bij het Kadaster?
Het Kadaster plaatst alle vacatures die open staan op www.werkenbijhetkadaster.nl. Hier kun je vacatures zoeken en meer lezen over onze werkcultuur, medewerkers en ons personeelsbeleid.
Naar de vacatures op werkenbijhetkadaster.nl