Woningwaarde

Voor welke prijs is een huis verkocht?

  • Ontvang per e-mail of sms de aankoopprijs van een specifieke woning of van woningen met een bepaalde postcode. Lees meer op de pagina Koopsominformatie.
  • De laatste verkoopprijs van een woning vindt u ook in Eigendomsinformatie. Meer informatie vindt u op de pagina Eigendomsinformatie.

Klopt de WOZ-waarde van mijn woning?

Met onze informatie kunt u globaal nagaan of de WOZ-waarde van de gemeente reëel is. Lees hier meer over op de pagina WOZ-waarde.

Snel een totaalbeeld van een woning?

Op zoek naar uitgebreide informatie over een woning zoals eigenaar, bouwjaar en waarde? Het Woningrapport biedt snel een compleet beeld. Meer informatie vindt u op de pagina Woningrapport

Ontwikkeling woningwaarde per provincie

Bereken met onderstaande calculator de globale waarde van uw woning, aan de hand van de gemiddelde ontwikkeling van huizenprijzen in uw provincie. Wilt u weten wat de laatste verkoopprijs is van een bepaalde woning? Bestel dan Koopsominformatie of het Woningrapport.


Woning


Prijsindex periode

Deze woningwaardecalculator berekent de prijsdaling of prijsstijging vanaf de aankoop/verkoop van een woning. De berekening is gebaseerd op de Prijsindex Bestaande Koopwoningen van het CBS en Het Kadaster.
{{berekening.message}}

(Nog) geen prijsindex informatie beschikbaar voor het door u gekozen peilmoment. Er is gerekend met de prijsindex van het {{berekening.laatsteKwartaalMetPrijsIndex}}.

Percentage stijging of daling woningwaarde: {{berekening.stijgingDaling | number:1}}%

Herberekende woningwaarde: {{berekening.waarde | currency:"EUR":0}}