Nominatie voor OGT-award

Nomineer een project, onderzoek of ontwikkeling als hét toonbeeld van gebruik, stimulering of verrijking van de topografische producten TOP10Vector, TOP10NL en BRT.
Nominatie voor OGT-award

Nomineer een project, onderzoek of ontwikkeling van uzelf of van een ander als hét toonbeeld van gebruik, stimulering of verrijking van de producten TOP10Vector, TOP10NL en Basisregistratie Topografie (BRT). Zolang het maar heeft plaatsgevonden tussen 2005 en 2016. U kunt bijvoorbeeld uzelf, een persoon, een onderzoeksgroep, een overheidsinstantie of een ontwikkel-community nomineren.

Prijs

Er valt een prijs te winnen in de categorieën eindgebruiker, ontwikkelaar, onderzoeker en student. De vier winnaars ontvangen elk een prijs van €1000,00! Tijdens de komende GeoBuzz worden winnaars bekendgemaakt.

Overlegplatform Gebruikers Topografie (OGT)

Het Overlegplatform Gebruikers Topografie (OGT) heeft meer dan tien jaar een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van de TOP10Vector, TOP10NL en de Basisregistratie Topografie (BRT). Leden zijn gebruikers uit overheidsinstanties en uit de GeoBusiness Nederland, de branchevereniging voor bedrijven die werken met geo-informatie. Met deze prijsvraag wil het OGT bestuur iets terug te geven aan hen die een grote bijdrage hebben gegeven aan de ontwikkeling van deze producten.

Lees meer over GeoBuzz en nomineren